summernights


jeg har et innlegg jeg skal skrive. jeg har bare ikke kommet så langt. det innlegget skulle vært postet i går, men det ser dere jo at det ikke er. nå kommer det. og det blir nok litt langt. håper likevel du vil lese det.Er det noen som husker at jeg var i Oslo for en halvannen måned siden? Er det noen som husker hva jeg gjorde i Oslo?

For de som ikke husker; jeg var på intervju for å gå på skole i Frankrike. Nå har jeg fått svar. Jeg har kommet inn!

For meg er det fortsatt helt uvirkelig. Om litt over to måneder sitter jeg i en fremmed by i et fremmed land med fremmede folk som snakker et fremmed språk. Jeg skal gå på vanlig fransk skole, og ha fag på samme linje som de andre elevene. På fransk. Det kommer til å bli utfordrende. Veldig utfordrende. Likevel gleder jeg meg masse. Jeg er sikker på at jeg kommer til å lære masse, både faglig, språklig og ikke minst, mye om meg selv. Jeg kommer til å møte mange nye mennesker og oppleve mye. Jeg kommer til å ha oppturer og nedturer. Jeg kommer til å ha ett år i alene Frankrike.

På torsdag var det som sagt avslutningsfest og vitnemålsutdeling. En utrolig fin avslutning på ti fine år. Fine innslag på forestillingen, og koselig middag med hele trinnet etterpå. Jeg ble kåret til trinnets nerd (tar det som en kompliment, heh). Klarte å holde tårene tilbake, helt til lærerne plutselig stod på rekke for å si farvel til oss, og det var klart for meg at jeg skulle forlate skolen for godt. Jeg fikk masse lykkeønskninger av både lærere og elever, med fine ord om at dette går bra. Trist å si farvel til venner, men satser på å møte i hvertfall noen av dem i løpet av sommeren!

Igår måtte jeg ta farvel med fineste besteste vennen. Skikkelig filmstemning; ute, en regnfull kveld (okei, det hørtes bare teit ut, men det er sånn vi er, så). Årh, vi reiser bort motsatt av hverandre hele sommeren, og vet ikke om vi sees igjen før jeg drar. Kommer til å savne deg! ♥

Hva synes du?

Har du noen spørsmål?

 

#utveksling

 

 

10 kommentarer

lisebrevik - Fotografier

22.06.2013 kl.20:53

Oi, det hørtes utrolig spennende ut! Ønsker deg masse lykke til i Frankrike! Og gratulerer med å fått kommet inn :D

Maria

22.06.2013 kl.20:58

ååh, så utrolig kult! gratulerer for å ha kommet inn, og jeg håper du klarer deg kjempefint der! men frankrike. WOW. den stemningen, og det språket. ååh, du er heldig! gleder meg til å lese om det på bloggen din når du er der!

Eva

22.06.2013 kl.21:09

Masse masse lykke til :)
Gratulerer så mye!

martine

22.06.2013 kl.21:26

åh, så spennende! du skal vel blogge når du er der? det gleder jeg meg isåfall til.

Iselin Renée

23.06.2013 kl.09:24

Kjempe fint bilde :)

Fotografietmitt

23.06.2013 kl.09:43

martine: Ja, ikke sant! Skal oppdatere så mye som jeg har mulighet til! Har dessverre hørt rykter om at Frankrike og internett ikke hører så godt sammen...

Ylja

23.06.2013 kl.14:51

Åå gratulerer! Skal du bo i en egen leilighet da?

Og du får bare så utrolig fine bilder der ute, på den toppen, som jeg tipper du har vært å tatt mange bilder på! gud du er flink!

Ine

23.06.2013 kl.15:53

hva kommer du til å savne mest med klassen?

Martinus

23.06.2013 kl.15:57

utrolig bra! jeg hadde vert så stolt over meg selg hadde jeg vert deg!! men jeg skjønner ikke helt hvorfor du gidder? hvorfor ikke bare gå på skole her i norge?Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡