Direkte


Direct

Denne uka har jeg klart å få en eller annen form for allergisk reaksjon, og har gått rundt med et rødprikkete ansikt i tre dager. Jeg lover deg at man ikke føler seg særlig høy på pæra, da! De andre norske har likevel vært søte og fortalt meg at "Neida, det er myye bedre idag. Vi ser det nesten ikke!". Jeg vet at de lyver, men tanken er god, og det har fått meg til å føle meg bedre. Men, nå skal du få vite en fakta om franskmenn. De er ikke sånn. Jeg aaaner ikke hvor mange som har spurt meg Hva er det?, Hva har skjedd?, Gjør det vondt?, Klør det?, Har du vært på l'infermerie (helsesøster)?, Er det noe du har spist?, Har du fått det før?, Er det bare i ansiktet eller på hele kroppen?. De har dessuten vært veldig flinke til å fortelle meg at Idag ser du mye værre ut. Du er helt rød i tillegg! og Ja, det har visst kommet mer i løpet av natta.

Det jeg vil frem til, er at franskmenn er utrolig direkte. De er riktignok livredde for å snakke med deg, sier unnskyld og beklager og vær så snill og takk for den minste ting, men enkelte ganger viser de en helt ny side. Av og til sier de bare akkurat det de tenker og mener, noe som jeg til tider finner frustrerende, men også til tider meget morsomt. Som da ei jente gikk forbi Eira i gangen, og sa "Vet du hva? Jeg har fått tante rød på besøk!". Riktignok på fransk, men du skjønner. Eller når min franske venninne annenhver morgen forteller meg at "Du ser veeldig trøtt ut idag. Har du sovet dårlig i natt?". Nei, jeg har ikke sovet dårlig i natt. Men for guds skyld, klokken er ti på åtte, hva kan man forvente? 

Men franskmenn er hyggelige, skal ikke klage. Og hvis man ser på det med et åpent blikk, kan man i det minste få seg en god latter!

Hva synes du om bildet?

Hva synes du om slike innlegg?

#utveksling #frankrike

5 kommentarer

Ida

13.12.2013 kl.22:18

Veldig fint bilde!

Anhthu Tran

13.12.2013 kl.22:44

Liker sånne type innlegg :-) Da får man et innblikk på hvordan det er å bo i Frankrike, hvordan folkene er osv, og det liker jeg! Håper de prikkene forsvinner ganske snart, og superfint bilde :-)

Mella

14.12.2013 kl.00:00

jeg liker sånne innlegg veldig godt jeg:D du er veldig flink til å skrive, og jeg synes det er morsomt og lese :D haha :D :D :D :D det er veldig bra Hilde!!! du er veldig flink å ta bilder og dette bilde vekket noe inni meg, som jeg ikke kan beskrive :D uansett så var det veldig fint! :D :D gleder meg til du kommer hjem nå!! det er ikke så lenge til! :D :D prikkene forsvinner sikkert med tiden, bare ikke klø på dem da blir det værre haha :D

Revoltini

14.12.2013 kl.00:04

Jeg liker direkte folk. Jeg føler at jeg kan stole mye mere på dem:) Elsker også bildet! Veldig spennende og mystisk, men samtidig harmoniskt og vakkert;)

Iselin Renée

14.12.2013 kl.11:24

Veldig fint bilde!Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡