maybe
Maybe if I just sleep, everything will be better.

Så var vi i 2014!  Kan du tro det? Godt nytt år alle sammen! Hadde en veldig fin kveld i går med noen venner og en haug med nye folk som jeg ble kjent med. Utrolig koselig! Håper dere også har hadde en fin start på det nye året. Dette blir mitt år, som også Anja Karoline så fint sa. Jeg drar til Frankrike om noen dager, med en ny start, ny motivasjon og ny energi. Det tror jeg blir bra!

Så vil jeg bare si tusen takk for all tilbakemeldingen jeg fikk på innlegget jeg postet for et par dager siden (HER) . Alle de fine kommentarene her på bloggen fra dere lesere, og klemmer og støttende ord fra folk jeg møtte tilfeldig på gata her hjemme. Innlegget ble delt nærmere hundre ganger, og i tillegg klarte dere å dra meg opp til hundrende plass på topplisten, min beste plassering siden jeg startet å blogge for over tre år siden. Dere er fantastiske ♥

Hva synes du om bildet?

Hvilke forventninger har du til det nye året?

4 kommentarer

Marita

01.01.2014 kl.20:48

Utrolig fint bilde! Du er så flink du :)

pbyk

01.01.2014 kl.21:59

kjempe fint bilde, du er råflink!

Julianne Huseby

01.01.2014 kl.22:00

Herregud så fine bilder du tar, du er kjempeflink! Skulle ønske jeg var like flink!

Annika

01.01.2014 kl.23:41

Ååå, så utrolig fint bilde! <3 Håper du får det fint i Frankrike denne gangen <3Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡