"Mitt 2013" Del 1


2013 er et år som virkelig har gjort store forandringer på livet mitt. Jeg har opplevd mye, gjort mye, blitt kjent med nye, fantastiske folk og forandret meg en god del. Her er noen høydepunkter fra første halvdel av mitt 2013!


Januar: Januar var en veldig rolig måned. Tok lite bilder, men lagde en film som fikk en god del tilbakemeldinger! 

Februar: Jeg dro til Egypt sammen med pappa. Jeg tok et dykkerkurs og hadde flere dykk. En fantastisk ferie! Denne måneden var jeg også i utrolig godt humør, og var fylt med en deilig hverdagslykke.

Mars: I mars tok jeg det bildet som av mine bilder er blitt mest "kjent". Bildet finnes overalt på nettet, og har fått utallige kommentarer. Jeg har riktignok i utgangspunktet copyright på det, men det er likevel himla gøy å se sitt eg bildet rundt om kring!

April: I april gjorde jeg noe av det skumleste jeg hadde gjort til da. Nesten ihvertfall. Jeg dro på intervju i Oslo, for å prøve å komme inn på skole i Frankrike. Der satt jeg, lille meg, med fire alvorlige damer foran meg som etter tur stilte meg alle mulige spørsmål mens jeg så godt som mulig svarte. Jeg fylte også seksten og tok en del selvportretter.

Mai: Jeg tok enda flere selvportrett, og fikk en super nyhet. Noe godt må jeg ha svart på alle spørsmålene, for jeg kom nemlig inn på skole i Frankikre! Jeg var også oppe til skriftlig eksamen i matte, og jobbet livet av meg i en uke. Etter det var jeg utslitt. 

Juni: Vi var inne i den siste måneden på ungdomsskolen, og den siste vurderingen stod for tur; muntlig eksamen i engelsk. Hadde et par hektiske dager, med alt for mye å tenke på. Som med skriftlig eksamen jobbet jeg utrolig mye, og gikk heldigvis fornøyd ut med toppkarakter. Samme dag sendte jeg også brevet om at jeg takket ja til plassen i Frankrike, nå var det ingen vei tilbake. Vi hadde også avslutning med klassen, noe som var utrolig trist. Tanken på at jeg ikke kom til å se de fleste på et helt år, minst, fikk tårene til å renne. Avslutningen var likevel utrolig fin, og et godt minne fra slutten av grunnskolen.Del to kommer i morgen. 

Hvordan har ditt 2013 vært? Legg gjerne igjen link hvis du har lagd et lignende innlegg! 

 

9 kommentarer

Amanda

02.01.2014 kl.15:40

Jeg har hatt en fint år :-) Du tar nydelige bilder!

Marita

02.01.2014 kl.17:49

For en spennende tid da! Bildene dine er veldig inspirerende :)

Godt nyttår!

Marie

02.01.2014 kl.18:02

åå så fine bilder:) skal snart lage ett lignene innlegg!!

Marte

02.01.2014 kl.18:45

Mitt 2013 var egentlig ganske kjedelig, for å være helt ærlig. Jeg fikk ikke reist så mye som jeg ønsket og det ble heller ingen stor utvikling når det kommer til foto. Men dette året tror jeg skal bli bra, jeg har allerede mange planer (skal skrive et innlegg om det på bloggen) og jeg gleder meg til resten av 2014 :D

Håper du får et fint år også :)

Fotografietmitt

04.01.2014 kl.00:11

Marte: Da håper jeg 2014 blir veldig bra for deg, og at du får gjort mye av det du har lyst til!

Fotografietmitt

04.01.2014 kl.00:11

Marie: Gleder meg til å lese!

stineincali

12.01.2014 kl.10:35

Fytti katta! Jeg bare elsker bloggen og bildene dine!! du er jo pro! Skal du bli fotograf?

Fotografietmitt

12.01.2014 kl.12:55

stineincali: Åå, så fin kommentar! Takk for det ? Har ikke tenkt til det, nei. Det er nok bare en hobby!

stineincali

12.01.2014 kl.23:43

skikkelig kult hvertfall! elsker bildene ;) Hva redigeringsprogram bruker du? og hva kamera?Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡