"Mitt 2013" Del 2


2013 er et år som virkelig har gjort store forandringer på livet mitt. Jeg har opplevd mye, gjort mye, blitt kjent med nye, fantastiske folk og forandret meg en god del. Her er noen høydepunkter fra andre halvdel av mitt 2013!


 

Juli: I juli dro jeg til Madeira, og tilbrakte to herlige uker der. Litt sol og bad, litt tur i den vakre naturen på øya, litt bilkjøring og mye kos. Vi spiste masse god mat, og jeg tok bilder på stranden i solnedgangen. Samtidig steg følgertallet på instagram noe helt enormt, og jeg fikk utrolig mye respons. Tilbrakte noen dager hos bestefar, før sommerferien plutselig var over, og jeg skulle på forkurs i Oslo.

August: August ble tilbrakt på forkurs i Oslo. Jeg lærte en del fransk, og ble kjent med de fantastiske nordmennene jeg skulle dra til Frankrike med. Avsluttet måneden med en uke fri (mens alle andre var på skolen), tok en del bilder og jeg fikk virkelig ladet opp til å dra til Frankrike.

September: I september dro jeg til Frankrike. Wow! Det må være noe av det sykeste jeg har gjort. Ikke det å sitte på flyet og sånt, det var bare som en vanlig ferie. Men det faktum at jeg faktisk dro til Frankrike. Alene. De to første ukene føltes som ferie, og vi gjorde mye tull. Resten av måneden ble brukt til å si "Hæ?", venne meg til fransken og det nye livet. Jeg var frustrert over min mangel på kontroll, tok lite bilder, men fikk heldigvis noen veldig gode karakterer.

Oktober: I oktober var jeg blitt nokså vandt til den nye tilværelsen, men her startet også problemene (LES HER). Jeg dro til Paris, og hadde en herlig uke, først med farmor og farfar, senere med mamma og pappa. Et utrolig herlig avbrekk sammen med folk jeg savnet! November: Denne måneden er egentlig ganske fjern for meg, husker ingen ting. Var vel en del med de norske i helgene, og gjorde egentlig veldig lite spennende. Tok i det minste litt bilder, så, ja!

Desember: Desember var en måned jeg stort sett gikk og ventet. Ventet på svar, ventet på karakterer, ventet på mennesker og ventet på å dra hjem. Men det er vel det advent handler om, er det ikke? Det var uansett en veldig fin måned, med julehandel, grøtspising, fotografering, blåfjell hver kveld og masse klementiner. Den tjuende dro jeg endelig hjem til Norge, og ble tatt godt i mot på flyplassen både i Oslo og Stavanger. Møtte masse familie og hadde en veldig fin jule-og nyttårsfeiring. Avsluttet måneden med et ærlig innlegg om oppholdet i Frankrike, som fikk mye oppmerksomhet (HER)Hva synes du om innlegget?

Hvordan har ditt 2013 vært?

 

 

10 kommentarer

Celine J. Skaar

03.01.2014 kl.20:34

herlige bilder!
Nydelige bilder :-)
Du er så utrolig flink og kreativ! Fantastiske bilder :)

Tone

03.01.2014 kl.21:44

Om du bruke filter på objektet :) ?

Victoria

03.01.2014 kl.23:51

Du er utrolig flink til å ta bilder! :)

Hvilket objektiv bruker du?

Marie

04.01.2014 kl.00:06

utrolig fint!!

Fotografietmitt

04.01.2014 kl.00:09

Victoria: Tusen takk! Jeg bruker som oftest 50mm f/1.4 :D

Fotografietmitt

04.01.2014 kl.00:09

Tone: Jeg bruker et filter for å beskytte objektivet, men det påvirker ikke bildene!

Anne

05.01.2014 kl.13:28

Hei,

har du en e-post eller facebookprofil eller noe der jeg kan snakke med deg om utvekslingen? Har planer om å søke selv, og lurer på en del ting. Om du vil kan du kontakte meg på anne.sp.1998@gmail.com eller bare sende en melding til Anne Salberg Pedersen på facebook.

Ida-Michelle

15.01.2014 kl.19:18

For noen fantastisk vakre bilder -måten du både fanger objektivet på, men også farvene/lyset! Nydelig :)Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡