positive


Hei alle sammen!

Da var jeg tilbake til Frankrike, og har gjennomført den første skoleuken på nyåret. Har som vanlig blitt lite oppdateringer, men med en gjennomsnittlig tilgang til internett i løpet av hele skoleuken, blir det gjerne sånn. Uansett.

På fredag for en uke siden var det igjen klart for å pakke (denne gangen i en stor, fin, rosa koffert, hihi) for å dra til Frankrike. Marie kom innom for å si hade, og hjelpe til med pakkingen, før jeg reiste videre til Oslo for et par dager. Gikk rundt i en av mine favorittbyer, før vi møtte den nærmeste familien på pappa sin side til et utrolig koselig måltid på Olivia, hvor vi ble sittende å snakke i flere timer. Søndag var det tid for avreise, med vekkerklokken på klokken 04.30. Litt i tidligste laget for meg, det må jeg innrømme.. Møtte Malin, Kristin og Eira på flyplassen, og vi dro videre til Paris. Der ble det fire lange timer med venting, hvor en gjeng med nordmenn lå spredd rundt på gulvet i et desperat forsøk på å ta igjen litt søvn. Den lange ventetiden ble heldigvis veid opp med at Eira's mor hadde bestilt togbilletter på første klasse. Da kan man vel ikke klage? Så var det klart for å dra til den nye vertsfamilien, og tilbringe min første natt hos dem. Kjenner dem heldigvis litt fra før av, så det gikk veldig fint!

Så at det var noen som trodde jeg skulle bo hos en enslig dame, det er det altså ikke. Familien består av mann og kone (hun som jobber på skolen) og hunden deres Ola/Olah (haha). De har tre døtre og fire barnebarn, i tillegg til foreldre, søsken og venner. Jeg har allerede møtt to av døtrene+mann og alle barnebarna, søster, svigers, svogers, onkler, tanter og jeg vet ikke hva. Meen, så er det en liten vri på min nye vertsfamilietilværelse. Jeg har nemlig ikke én familie, men hele to familier! Jeg skal nemlig bo et par helger hos familien som jeg er hos nå, så et par helger hos en fransk venninne og hennes familie, så to helger her igen, og to nye helger der. Har vært hos henne en del ganger også, så kjenner familien ganske godt. Familien består av mor, far, Coraline (min venninne) og hennes lillebror på tretten. De er utrolig hyggelige, snakker mye og stiller mange spørsmål! Der er bra!

Skal innrømme at jeg kjenner det er ganske merkelig, å plutselig skulle flytte mellom to familier, men jeg tror det blir veldig bra likevel. Jeg skal være så positiv som mulig, og få så mye jeg kan ut av det å bo hos to familier! Skal selvfølgelig prøve å holde dere oppdatert på hva som skjer, og skrive litt mer om hverdagslivet.

Skal også skrive et innlegg om programmet som jeg reiser med, så hvis dere har spørsmål er det bare til å komme med dem! Det er snart søknadsfrist, og jeg vet det er mange som er interesserte. Og så håper jeg virkelig ikke at dere ble skremt av det innlegget om vertsfamilien. Der tok jeg kun frem det negative, og fokuserte veldig lite på det positive. Jeg har fått såå mye positivt ut av oppholdet allerede, og tror bare det er noe som har gjort mmeg sterkere!

Hva synes du om bildet?

Har du noen spørsmål?

#Utveksling #frankrike

 

4 kommentarer

blitz

14.01.2014 kl.15:13

Nydeligt bilde!<3

Ha en fin tirsdag videre!

fotografen16

14.01.2014 kl.15:14

fine bilder du tar <3

pbyk

14.01.2014 kl.15:48

kjempe fint lys på bildet!

Andrine

17.01.2014 kl.18:18

Utrolig fine bilder. :) hadde blitt veldig glad om du tok en tur innom bloggen min :)Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡