en veldig fin helg


Denne helgen har vært så fin!

Startet fredagskvelden med bingo, av alle ting! Følte meg som den gamle kjerringa der jeg satt med mine tre brett og prøvde å vinne, haha. De første to timene gikk greit, den første halvtimen var det faktisk ganske gøy. Tallene ble selvfølgelig ropt opp på fransk, og franske tall er virkelig ikke lett. Det var derfor veldig gøy når jeg enkelt klarte å gjennkjenne trente-trois og soixante-seize og quatre-vingt--dix-neuf. Husker jeg slet sånn med det på ungdomsskolen, men nå kommer det helt naturlig. Men da klokka nærmet seg 22.30, kjente jeg at det begynte å bli nok. To og en halv time med bingo holder i massevis for meg. Dessverre viste det seg at vi var langt fra ferdige. Klokken viste nemlig 01.00 da jeg endelig klatret inn i bilen for å dra hjem igjen. Det ble dermed fem lange timer med bingo, en fredags kveld/natt. Selv om det ble veldig sent, var det ganske gøy å være med likevel!

Lørdag formiddag kom to av barnebarna til mami og papi (vertsmor og vertsfar) på besøk. To søte jenter på fem og ni år, som virkelig gir meg et smil rundt munnen. Har allerede møtt dem to ganger før, og det blir bare hyggeligere og hyggeligere for hver gang. Jeg får tegninger, klemmer og bisous (kyss på kinnet) før jeg vet ordet av det, og det er utrolig koselig! Vi dro til en jordbrukskole, som hadde porte ouvert (åpent hus for folk som er interessert). Der kom også de to andre barnebarna, som også er rundt fire-fem år.  Vi møtte både kuer og hunder og ender og gjess og kyllinger, og det var selvfølgelig veldig gøy for de små. Etterpå dro vi hjem igjen, og lagde crêpes (pannekaker) og fruktsalat, som vi koste oss med resten av kvelden. I Frankrike har de nemlig en "dag" for det meste og 2. februar er dagen for å spise crêpes. Det var derfor obligatorisk å spise det denne helgen!

Søndag sov vi lenge, før jeg lagde havregrynspannekaker til frokost. Det ble overraskende godt mottatt! Selv syns jeg de ble utrolig gode, og ekstra gøy var det å lage dem på crêpes-maskinen (som et vaffeljern, uten "lokk", hvor man kan lage seks små pannenkaer). Senere dro eldste-jenta og jeg ut for å jogge, og for å ta en sykkeltur rundt i området. Jeg elsker virkelig å sykle, og det var så herlig å gjøre det igjen. Tror nok det nærmer seg et år siden sist! Vi syklet på humpete veier mellom store, flate åkrer, og dro til gårder for å se på kuer og kaniner. Utrolig koselig!

Har du hatt en fin helg?

Hva synes du om bildet? 

 

3 kommentarer

Lise

03.02.2014 kl.18:27

åh, det høres veeldig fint ut! utrolig fint bilde også :)

Veronika

04.02.2014 kl.09:16

Så fint bilde,hørtes ut som en fin helg c:

Lene

04.02.2014 kl.22:30

Nydelig bilde!

Bingo høres jo gøy ut da! Mange borti her som har vunni massemasse på den lokale radiobingoen her. :)Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡