fractious


Utenfor herjer stormen, vinden røsker i trærne og løse gjenstander banker i veggene på utsiden. Bladene fyker rundt i lufta, skyene beveger seg raskt over himmelen og egnet trommer i fast takt på ruten.

Jeg vet ikke helt hvor dagene blir av for tiden. De går liksom bare i ett, med de samme tingene, om igjen og om igjen. Derfor er det viktig å prøve å gjøre noe annerledes også, innimellom. I går ble det derfor taco-fredag hos Amalie, noe som vi planlegger å gjøre en fredag i måneden. Vi lagde taco på norsk vis, i tillegg til brownie, brioche, oreo og sjokolade. Det var en utrolig koselig kveld!

Idag har ikke vertsfamilien noen planer, noe som betyr at jeg kan forholde meg helt rolig og gjøre hva jeg vil. En sånn dag trenger jeg virkelig innimellom! Jeg er så utrolig sliten fortiden, uten at jeg vet hvorfor. Merker det veldig godt på humøret mitt, vi snakker humørsvningninger til tusen, som gjør at jeg blir veldig lett irritert, men også veldig lett glad. Prøver å ta meg sammen, eller å gå for meg selv innimellom. Det hjelper. Tror bare livet langt hjemmefra tar på, selv om jeg ikke tenker så mye på det til vanlig.

Hva synes du om bildet?

Hva gjør du i dag?

3 kommentarer

Lise

08.02.2014 kl.19:09

superfint bilde!

tusen takk for den fine kommentaren, forresten, og i like måte, ikke minst! :)

Anhthu Tran

08.02.2014 kl.19:41

Du er vakker :-) i dag har jeg trent og skal bare slappe av resten av kvelden!

Lene

09.02.2014 kl.02:14

Du er fantastisk flink!Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡