celebrations!


 Den siste måneden har vi hatt hele tre bursdager, og dette må selvfølgelig feirest! På søndag var det Malin sin tur til å bli 17, og vi bestemte oss for å overraske henne (obs, haha), med hjemmelagd tapas! Jeg og Amalie stod derfor på kjøkkenet hele lørdagen, og mekket tomatsaus, fetaost, kjøttboller, diverse ruller og minipizzaer, alt laget helt fra bunnen. I tillegg måtte vi jo oppfylle Malins eneste ønske; Oreokake! Det ble utrolig godt, om jeg kan få si det selv. Hilde og Amalie superkokkene!!

Superkokkene!

Etter 6 måneder med for det meste kantinemat, var det godt å lage et ordentlig stort, sunt og godt måltid. Mmm, det var så herlig!
 

Malin bursdagsbarnet, Eira, Amalie, meg

Dagen ble utrolig fin, med prating, mat, spill og latter. Jeg er virkelig dratt til Frankrike sammen med verdens fineste gjeng, som endelig var komplett igjen på mandag ♥ Vi er alle veldig ulike, men har det likevel så bra sammen. Det går ikke en dag uten at disse fantastiske jentene får meg til å le! Hvordan skal jeg klare meg uten dere til høsten?


Malin og Amalie ♥

Vi prøver virkelig å utnytte enhver anledning vi har til å gjøre noe spesielt, for å gjøre hver dag til en bra dag, for å skape fine minner og latter og glede. Det synes jeg vi får til, og det er utrolig hyggelig!

3 kommentarer

Hanne Elizabeth

22.02.2014 kl.14:01

Så flotte bilder :D Så veldig koselig ut!

Lise

22.02.2014 kl.14:13

åå, det ser koselig ut!

Revoltini

23.02.2014 kl.01:38

Så koselig:)Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡