pellucidTe-kvelder på rommet, en rute mørk sjokolade, et fint magasin eller et ekte smil 

Er det noe jeg virkelig har blitt flinkere til mens jeg har vært her i Frankrike, er å sette pris på de små tingene i hverdagen, legge merke til en fint smil eller en hyggelig kommentar, smake litt ekstra på den sjokoladen, sette litt ekstra pris på en fin samtale. Som kveldene hvor jeg og Amalie har drukket te på rommet og snakket om stort og smått, da Kristin en morgen kommenterte at jeg hadde sminket meg fint, eller da mitt nye, franske "tantebarn" gav meg kyss på kinnet, og sa Je t'aime, Hilde. Det er små ting som lett kan gå forbie en, som man ofte ikke ville lagt merke til, men som nå får meg til å smile i flere dager. Det er fint det, å kunne å sette pris på ting.

Instagram bilder. Følg meg gjerne på @hhaugh 

3 kommentarer

Karen

23.02.2014 kl.13:56

Åhh, skikkeligfint skrevet! En liten påminnelse i den hektiske hverdagen der man kanskje ikke setter nok pris på alt det fine man har. Tusen takk, du lyste nettopp opp dagen min! :)

<3

24.02.2014 kl.17:24

Så fint skrevet. Kan du forresten ha et hverdagssminke innlegg, fortelle hva du bruker, siden du sminker deg så fint. Bildene dine og du er perfekt, klem fra en bloggleser om synes du er en veldig flink blogger.

24.02.2014 kl.17:25

Som*Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡