syklarIdag har eg bestemd meg for å skrive på nynorsk. Eg trur det har med det faktum at eg las ei halv bok denne morgonen. På nynorsk. Og dessutan har eg ikkje skrive på nynorsk sidan tentamen for nermare eit år sidan. Og eg som likar nynorsk så godt!

Idag har vore ein fin dag. Eg har vore på sykkeltur med hygjelege, franske venar av vertsfamilien. Me såg korleis regnet har oversvømt elvane i nærområdet. Sjølv om det er skremmande å sjå kva slags kreftar ein finn i naturen, må eg innrømma at det var utruleg fint og. Eg skal vise dykan bilete ei anna gong. Akkurat no sit eg nemleg på kontoret til naboane, som tilfeldigvis er borgarmestar i byen eg bur i, fordi me ikkje har hatt internett heime hos vertsfamilien. Det blir derfor veldige raske oppdatering for dykan dei neste dagane!

Kva tykjar du om bilete?

Har du gjort noko hygjeleg dei siste dagane?

5 kommentarer

Karen

04.03.2014 kl.21:02

Fint bilde! Eg har nynorsk som hovudmål og trivast godt med det! :)

Victoria Wisløff

04.03.2014 kl.21:05

Herlig blogg! Ønsker deg en fin kveld videre :)

Siljemg

05.03.2014 kl.00:34

Kjempefint bilde! :)

Marita Solheim

05.03.2014 kl.13:10

Fint at du skriv på nynorsk :-) Men det er faktisk mindre a-endingar enn du trur. Det heiter til dømes "tykkjer", "innrømme" og "krefter" Og så heiter det "dykk" og "bestemt". Berre eit par tips :-)

Synne

05.03.2014 kl.16:25

Åh, det er jo så mange fine sykler i Frankrike! Synes de er flinkere til å more seg med farger og former og personlig vri på dem, hihi. Håper sykkelturen var fin!Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡