let's go to bordeaux


For en stund siden, fikk vi mail fra ANSA Frankrike, en organisasjon for studenter i utlandet. De inviterte oss på landsmøte i Bordeaux, og dette var en mulighet vi selvfølgelig ikke kunne takke nei til! Forrige fredag skulket vi derfor skolen (neida, vi hadde lov) for å ta toget til Bordeaux. Fredagen brukte vi på å shoppe, spise herlig wok og vi avsluttet med en herlig kveld med masse norske folk!


instagrambilder fra @kristinberg @malinmorseth @amaliekoll @malinifrance

 Lørdagen var det landsmøtet, og det var faktisk veldig gøy å få være med på. Vi valgte nytt landsstyre for ANSA Frankrike, og vi fikk til og med lurt inn et par vedtak som ANSA skal jobbe videre med, nemlig at de i større grad skal rette seg mot Lycée-elever. Etter møtet dro alle sammen til en restaurant for å spise lunsj, før vi gikk rundt i byen som vi ville. Jeg og Amalie gikk rundt og så i den fine byen, vi kjøpte makroner og gikk på restaurant og spiste crêpe. Herlig! På kvelden dro vi ut for å spise middag med hele ANSA-følget, før vi tok en tidlig kveld på hotellet.Søndagen bestemte vi oss for å leie sykler, og det var virkelig fint! Man får sett så mye av byen samtidig som man kommer seg raskt rundt! Perfekt i en så fin by som Bordeaux. Vi dro til La Grande Theatre, til Jardin Public, Place des Quinconces og på søndagsmarkedet, før vi spiste lunsj. Vi fant en fin restaurant med navn Fuxia; En moderne, italiensk restaurant med fantastisk god mat. En treretters lunsj der kan virkelig anbefales. Jeg hadde i hvertfall ikke behov for å spise mer den dagen!Helgen i Bordeaux var så utrolig fin! Byen i seg selv var fantastisk flott, og det å være der sammen med jentene gjorde det bare fantastisk. Det var dessuten herlig med en helg, uten å tenke på vertsfamilier og direktører og lærere som konstant passer på oss og bestemmer over oss.

Har du vært i Bordeaux?

Hva synes du om innlegget?

 

2 kommentarer

prinsessen

05.04.2014 kl.15:42

Herre sååå utrolig gøy det ser ut!

Masse klemmer fra Prinsessen <3

Karen

05.04.2014 kl.22:19

Fantastisk! Så kjempegøy ut :DSkriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡