magasin


freckles.

Husker dere at jeg i høst postet et innlegg (HER) om at jeg ønsket å lage et magasin? Ideen ble dessverre lagt litt på hylla, men i det siste har jeg virkelig hatt lyst til å ta opp ideen. Sist gang ba jeg dere om å sende inn bidrag og ideer, men jeg mottok dessverre ikke så mye. Jeg var dessuten ikke noe flink til å gå videre med de som viste interesse, og det hele ble derfor lagt litt på is. Men jeg har ikke gitt opp, og prøver igjen med ny giv!

Magasinet skal være en kilde til inspirasjon, og det er derfor ingen svar på hva magasinet skal inneholde. Det kan være alt fra nytenkende ideer, tekst, bilder, interiør, DIY eller helt andre ting. Ikke vær redd for at ditt arbeid ikke passer inn; Er det noe som inspirerer deg, eller som du tror kan inspirere andre; Ja, da fortjener det en plass i magasinet!

Har du lyst til å være med i et inspirerende magasin? Send meg en mail med hva som helst (fotografietmitt@gmail.com), eller legg igjen bloggadressen din, instagrammen din osv., så skal jeg ta kontakt.

Vil du være med i magasinet?

Hva synes du om bildet?

10 kommentarer

Emilie-Therese

07.04.2014 kl.14:43

Å lage et magasin er jo egentlig en fantastisk ide! :D

Veronika

07.04.2014 kl.15:06

Åå jeg vil være med,men vet ikke om jeg er inspirerende eller flink eller nytenkende..

Silje

07.04.2014 kl.15:08

Stilig!

Charlotte

07.04.2014 kl.16:22

wonderful picture!

Lise

07.04.2014 kl.18:25

Jaa, det hadde vært så gøy! hvis jeg får lov da, og om jeg klarer å komme med noe interessant.

sofie

07.04.2014 kl.20:53

utrolig fint bilde!! syns du burde satse på ideen om magsinet uansett om du ikke får mange ideer eller ikke :)

Liv g Fallberg

08.04.2014 kl.19:46

Så utrolig fint bilde. Jeg går på Bilder Nordic og studerer foto, og kunne gjerne tenke meg å hjelpe til. Du kan jo se på bloggen min, eller tumblr : livfallberg.tumblr.com

Lykke til!
Jeg er har kjempe lyst til å være med! Bloggen din er til stor inspirasjon!

skal sende deg noen bilder og håper du liker de :)

Gina

14.04.2014 kl.13:41

Hadde vært utrolig gøy å være med! Er over middels interessert i foto, og også en del i webdesign/layout, så kunne vært til hjelp der også :) Legger ved noen linker jeg!

www.facebook.com/ginackphotography

instagram: @ginackphoto

Fotografietmitt

18.07.2014 kl.22:15

Gina: Hei!

Det begynner å bli en god stund siden jeg postet dette innlegget om å starte et magasin, men har nettopp tatt opp igjen denne ideen. Jeg har sett gjennom bildene dine, og de er utrolig fine! Hvis du fortsatt ønsker å være med i magasinet, er det bare å gi en lyd så tar jeg videre kontakt!Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡