tretten dagerTretten dager, står det på mobilen min. Tretten dager til jeg er hjemme i Norge igjen, i det minste for to uker. Jeg har ikke ord på hvor mye gleder meg, det blir så godt å se familien igjen. Det er merkelig å tenke på hvor lenge det er siden jeg har sett dem, og jeg merker at jeg savner dem utrolig mye ♥

Her i Frankrike er jeg konstant omringet av folk. Bokstavelig talt. Jeg bor på rom med to andre, hvilket betyr at jeg ikke et eneste sekund i løpet av uka får være alene. Til og med når jeg står i dusjen, er det kun en tynn bås og én liten meter som skiller meg fra sidemannen. Likevel føler jeg meg ofte ensom. Det er ikke noens feil, og det er heller ikke noe å gjøre med det, det handler bare om at mine aller nærmeste ikke er der, og det er alltid en liten bit som mangler. 

Uansett, tretten dager. Tror det kommer til å gå relativt fort. Kanskje. Har ihvertfall en haug med prøver (naturlig nok sånn rett før ferien), to franske bøker som jeg skal lese, jeg har bursdag om noen dager, vi skal spise middag sammen med Eiras norske familie og vi skal være med på et friidretsstevne. Har ihvertfall mye å gjøre, og da går som regel tiden fort. Dessuten skal jeg nyte den franske vårsola, som lett kan sammenlignes med norsk sommer. Det skal nok bli tretten fine dager, vil jeg tro!

Hva synes du om bildet?

Har du noen du savner?

3 kommentarer

Veronika

12.04.2014 kl.17:58

Tiden kommer no til å gå fort skal du se! Utrolig fint bilde!

Mmmh,jeg savner sommer,og jeg savner bestevennen min♥

Karen

12.04.2014 kl.18:43

Det kommer til å bli tretten fine dager! Prøv og nyt de! Skjønner godt at du gleder deg til å se familien din igjen! :) Savner også familien min, her jeg ligger innlagt på sykehus i påskeferien... Men det er ikke annet å gjøre enn å se fremover og tenke positivt! Elsker bildet ovenfor forresten, så magisk stemning!

Iselin Renée

26.04.2014 kl.22:02

Utrolig fint bilde :)Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡