Ostefylt laks og mangosalat


Idag lagde jeg ostefylt laks med mangosalat og stekte søtpoteter. Middagen ble godt mottatt hjemme, så da tenkte jeg liksågodt å dele den med dere. Det er utrolig enkelt å lage, krever ingen spesialingredienser og er dessuten sunt og godt! 


Oppskrift til tre-fire personer

Søtpoteter

En stor/to små søtpoteter

Salt/pepper

Olivenolje

Søtpotetene kuttes i mellomstore biter (omtrent som pommes frites), og legges i en form. Hel over olivenolje og bland sammen. Krydre med salt og pepper, og sett i ovnen på 200°C i omtrent 30min

OBS: Laksen skal tilsettes de siste tolv minuttene.

 

Laks med ostefyll

Fire laksfileter

En pakke philadelphiaost

Urter (jeg brukte fersk timian, fersk rosmarin, fersk basilikum, chili, salt og pepper)

Hasselnøtter, valnøtter (evt. det du har av nøtter)

Hvis fisken er frossen, tin den i kaldt vann i ca. 20 min (det går fortere enn du tror). Bruk en foodprossesor til å blande krydderne sammen med philadelphiaosten. Kutt halveis gjennom filetene, og fyll inn rikelig med kremostblanding. Grovhakk nøtter. Ta søtpotetene ut av ovnen, legg filetene over i pannen og dryss over med nøtter. Senk temperaturen til 175ºC og stek fisk og poteter sammen i ca. 12 min. Mangosalat

En mango

To avokadoer

Salat

Cherrytomater

Pinjekjerner

Bland sammen ingrediensene, og lag en herlig, frisk salat. Denne er nok perfekt inntil grillmat en varm sommerdag!Hva synes du?

#mat #middag #laks #oppskrift

3 kommentarer

Kamilla Haaland

28.04.2014 kl.22:21

så utrolig godt ut!

Lise

29.04.2014 kl.14:43

åh, nam! :D

Karen

29.04.2014 kl.19:46

Det så veldig godt ut! Bildene fremstilte maten på en lekker og delikat måte. Laks er jo bare så nydelig også!! :)Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡