long gone


Hei og hopp alle sammen! Hvordan går det med dere? Joda, jeg er i livet, så vet dere det!

Jeg blir nesten litt trist av å bla nedover bloggen min for tiden, jeg er jo så dårlig til å oppdatere! Fire innlegg den siste måneden, det er virkelig ikke bra. Og det er jo så synd at jeg ikke oppdaterer mer mens jeg er her i Frankrike, snart er jo dette året over! Jeg har derfor bestemt meg for å oppdatere ihvertfall litt mer i tiden fremover!


 


 

Idag sov jeg helt til halv ti, og våknet opp til en etterlengtet helg. Den siste uken har jeg nemlig hatt flere innleveringer, historieprøve og økonomiprøve, i tillegg til en engelsk-"eksamen" som tydeligvis er bra å ha på CV-en hvis man søker jobb i utlandet! Historie-prøven jobbet jeg masse med, og må si jeg ble ganske skuffet da jeg fikk 11/20 og kommentar på at det ikke var forbedring i språket. Jaja, får bare le av det, og tenke at det er franske lærere. 

Idag dro jeg til på besøk til Emilie, en fransk venninne. Vi bestemte oss for å lage kake(r), og det ble utrolig godt. Etter lunsj så vi film, før vi gikk for å bade i svømmebassenget som de har i hagen. Været er ikke det beste for tiden, med regn og vind om hverandre. Vi fant likevel et par timer med fint vær, som ble godt utnyttet ved vannkanten. Vi avsluttet med en liten goûté (fransk mellommåltid), før jeg ble hentet av vertfamilien igjen. De skulle på en forestilling, men hadde dessverre bare to billetter. Jeg ble derfor, til min store glede, igjen hjemme, med hele huset for meg selv. De blir borte hele kvelden, så nå skal jeg bare slappe av, med god mat og kanskje en film. Ha en fin lørdagskveld videre!

Hva synes dere om slike hverdagsinnlegg? 

4 kommentarer

Liv g Fallberg

24.05.2014 kl.22:46

spennende å lese litt om hvordan du har det :)

Lise

25.05.2014 kl.21:50

jeg synes det er spennende!

Veronika

26.05.2014 kl.09:51

Synes det er gøy å lese om hverdagen din! Utrolig fint bilde!

Karen

26.05.2014 kl.12:15

Elsker slike hverdagsinnlegg! Høres ut som en fin lørdagskveld! Ha en fin uke :)Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡