tur og sånt


 

Hei alle sammen! I går overnattet jeg hos Amalie, noe som var utrolig koselig. Vi stod opp, spiste vafler til frokost før vi gikk ut på tur. Ble vel nærmere 3 timer vandring, og vi fant så mange fine områder. Det er fantastisk hvor fint det er her, bare man går litt bort fra sentrum. Skoger, åkere og topper som gir utsikt over byen. Utrolig fint. Tok litt bilder, som jeg har tenkt å dele (hvis Amalie har lyst å gi dem til meg). Senere kom vertsfamilien og hentet meg, og så dro vi på besøk til noe familie. Jeg og datteren spilte tennis og gikk på besøk til en gammel dame som var skikkelig hyggelig. Det har vært en veldig fin dag!


Her kommer forresten litt flere bilder fra 17. mai feiringen, syns de er så koselige!
Rådhusparken er så fiin!Dette er forresten verdens herligste Allianse. Hun ble igjen i Frankrike i tre år, og er ferdig nå til sommeren. Så mye godt humør, gode tanker og energi skal man lete lenge etter. Hva skulle vi gjort uten deg i Fontis? ♥


Hva synes du om bildene?

Har du hatt en fin dag?

2 kommentarer

Tiffany Gnaly

30.05.2014 kl.11:29

Så fine bilder :)

Lise

31.05.2014 kl.18:34

så herlige bilder!Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡