les sables


Forrige helg må ha vært en av de beste helgene jeg har hatt her i Frankrike. Lørdag dro vi til Les Sables d'Olonnes, en kystby en time fra Fontenay-le-Comte. Her ligger den lange, fine sandstranden og byen helt inntil hverandre og mennesker, sjø, restauranter og små isbarer skaper en herlig stemning og følelse av sommer. Vi hadde pakket med oss pic-nic, som vi nøte ved vannkanten, før vi syklet den neste 10 km lange kystlinjen gjennom byen. På tilbakeveien stoppet vi opp, og jeg fikk tatt årets første sjøbad i Frankrike. Herlig, varmt vann, i tillegg til at solen skinte og temperaturene var godt over norsk standard. På kvelden spiste vi under stjernehimmelen, en blanding av baguetter, skinke, ost og vin, og ble sittende å prate om stort og smått til langt på kveld. Vi kom hjem klokken ett, og jeg sluknet så raskt hodet traff puten. Det var en utrolig herlig dag!Små, søte, franske kysthus!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ser ikke dette helt herlig ut, med trærne, sjøen og den fiine karusellen som plutselig åpenbarte seg foran øynene våre?
Jeg er der et sted, jeg også. Blant alle menneskene.

 

Har du vært i Les Sables d'Olonne?

Hva synes du om bildene?

 

Idag skal jeg på håndballturnering med guttelaget jeg spiller på her, før jeg overnatter hos Amalie. Og i morgen kommer det et innlegg om hva jeg gjorde forrige sønda, det var en helt fantastisk herlig dag!

Én kommentar

Karen

08.06.2014 kl.08:57

Nydelige bilder! Høres ut som om du har hatt det supert! :)Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡