blomsterfest


God tirsdag! Er det andre enn meg som synes det er herlig å hoppe over ukens tyngste dag? Mandag har jeg nemlig bare tunge fag, fra klokka ni til seks. Jeg klager ikke på å slippe det!

I helga arrangerte alle "bydelene" i Fontenay noe som kalles Biennale. Det er en feiring som finner sted i byens gater annenhvert år, og for en gangs skyld var gatene fylt med folk. Hovedelen av feiringen er en parade som går gjennom byen. Her er det folk som danser, korps som spiller og - høydepunktet for mange - de svære vognene som ruller gjennom gaten. Vognene er pyntet med ulike kjente figurer fra filmer, og de er alle dekket av papirblomster - laget av frivillige de siste månedene - og det var et ganske imponerende syn. I tillegg var det livekonserter med diverse lokale band, noe som faktisk var veldig gøy! Rundt scenen var det satt opp et titalls boder og telt, hvor man kunne kjøpe moules frites (blåskjell med pommes frites), gauffre au chocolat (belgiske vafler med sjokolade), godteri, drikke og selvfølgelig crêpes med sjokolade. Vi prøvde selvfølgelig alt, haha! 

Jeg tok litt bilder - for det meste av Amalie - men filmet også en goood del. Kan redigere en film hvis dere er interessert i å se hvordan det var! Her kommer uansett en håndfull bilder.fineste Amalie som drar til Norge allerede på tirsdag ♥

herlig gauffre

når jeg ser på dette bildet, tenker jeg på hvor eksotisk det faktisk er at jeg bor her i Frankrike!

i Frankrike tar man med seg barna, selv på fest midt på natten!

fregnerpånesenhahaha, et polsk jazz-band. også meg dasnop - eller smågodt - må selvfølgelig til!

 

sukkerspinnbod!


Hva synes du om bildene?

Så det gøy ut?

 

 

 


Dette innlegget har jeg brukt omtrent to timer på å poste, fordi det tar sååå lang tid å laste opp bildene! 

6 kommentarer

Amalie

10.06.2014 kl.21:21

Haha! Det bilde av deg med de er så vittig :))

irisedvarda

10.06.2014 kl.21:48

så fine bilder! :)

Iselin

10.06.2014 kl.21:58

fine bilder :D

z0mbitch

10.06.2014 kl.23:12

ååh, herlig!!!

Karen

10.06.2014 kl.23:24

Herlige bilder! Har så lyst å oppleve Frankrike :)

Sigrid

11.06.2014 kl.20:32

Så utrolig vakre bilder du tar! Ikke minst de dine bildene av min herlige venninne Amalie! :)Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡