through my phone


Hei, og god søndag!

Nå er det visst veldig lenge siden jeg har postet instagrambilder her på bloggen, så da tenkte jeg at det kunne være gøy. Heter @hhaugh på instagram, hvis du har lyst å følge med på hva jeg legger ut. Legg veldig gjerne igjen din egen instagram eller andre inspirerende instagrammere, så skal jeg ta en titt!

 

1 // en rute sjokolade, for hver dag som er igjen i Frankrike // 2 //  fromage blanc med frukt og bær til frokost i senga. kombinert med et fint interiørblad, ble dette en fiin morgen // 3 // årets første bad i fransk sjø i kystbyen Les Sables d'Olonne // 4 // lekselesing i skyggen av en palme i hagen til vertsfamilien // 5 // blå himmel // 6 // ben&jerry's, bok og sol hos Malin // 7 // nyplukkede jordbær som ble levert på døren // 8 // le venise vert // 9 // Amalie som viser danseskills på skogstur //

 

Hva synes du om bildene?

Hva heter du på instagram?

3 kommentarer

mallus

15.06.2014 kl.12:43

min instagram er malinmorseth :D <3<3<3<3<3<3 digger bloggen din, du tar skikkelig fine bilder! <3<3<3

sofie

15.06.2014 kl.13:31

instagramen min er @sofieht_ <3 elsker brukeren din!

Karen

16.06.2014 kl.08:57

Utrolig fine bilder, følger deg nå! :) Jeg heter både @karenhels og @karenhprivat :)Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡