getting closerplease. don't leave me.


Slutten nærmer seg med stormskritt. Ikke slutten på livet eller slutten på verden. Nei, det er slutten av året mitt her i Frankrike som sniker seg innpå. Det merkes godt! Karakterene er satt, og jeg fullfører med rett over 15 i snitt. Jeg har pakket ut alle tingene mine hos den ene vertsfamilien, hvilket betyr at jeg ikke skal tilbake dit. Snart skal jeg pakke ut av hele internatet - det blir interessant, før jeg skal pakke ut alt fra den andre vertsfamilien. Idag forlater Amalie oss, og det begynner virkelig å gå opp for meg at jeg også snart skal forlate alt og alle jeg har blitt kjent med det siste året her i Frankrike. Og værst av alt, jeg skal forlate alle de norske. Jeg kan ikke forstå at man kan bli så godt kjent med og så glad i noen, på under et år. Det føles som vi har kjent hverandre så lenge, vi snakker om absolutt alt og ingenting og vet så mye om hverandre. Det kommer virkelig til å bli helt rart å ikke ha dem rundt meg til en hver tid, å ikke spise hver eneste frokost, lunsj og middag sammen med dem og å ikke kunne gå rett over gangen for å snakke med dem når jeg vil. Glad i dere, mes étoiles 

3 kommentarer

Karen

17.06.2014 kl.23:35

Skjønner godt at du synes det blir rart å reise hjem, men jeg er sikker på du sitter igjen med vanvittig mange fine minner fra dette året :)

Guro Fredriksen

22.06.2014 kl.21:16

Håper du har hatt det fint i Frankrike! God tur hjem :)
Du er så utrolig heldig som har fått oppleve et helt år nede i Frankrike! Håper du får en behagelig reise hjem <3Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡