Fête de la Musique


God mandagskveld, alle sammen!

Åh, så herlig det var idag å vite at jeg ikke skulle på skolen! Fredag var jeg nemlig - som de fleste hjemme i Norge(?) - ferdig på skolen for sommeren. Siste skoledag ble faktisk veldig hyggelig med konkurranse mellom alle klassene i séconde (første klasse). Hver klasse hadde sin farge, og alle hadde laget danser, seiersrop og slagord. I tillegg var det en haug med poster som alle skulle innom; faglige spørsmål fra matte, fysikk, naturfag, historie osv., i tillegg til basketball, fysiske aktiviteter og mimelek. Min klasse kom på nest sisteplass, men det var gøy likevel!

På lørdag var det La Fête de la Musique - musikkfestival - i Frankrike. Da er det forskjellig band, dansegrupper og artister som spiller og danser i gatene, i parkene og på de forskjellig utestedene. Veldig fin stemning og gøy å se at det er mennesker i gatene! Vi spiste lunsj på en herlig, sydhavsrestaurant før vi måtte si hadet til Kristin som dro hjem i går ♥ Etterpå gikk Malin og jeg til skolen til min vertsfamilies barnebarn. Der var det nemlig danseoppvisning for alle klassene, og det var utrolig søtt. Små barn som danser er jo bare så herlig! Resten av dagen ble brukt til en mini-roadtrip og å gå rundt i gatene, sove litt i parken og høre på ulike artister. 

 


Dette er vel egentlig alle bildene jeg har fra den dagen, men det får bli med det! 

Idag er det vel St. Hans også, forresten? Hmm, en smule trist å ikke få feiret det, men jeg kan vel ta det igjen når jeg kommer hjem på ONSDAG!

Har du feiret Fête de la Musique?

Vil du forresten følge facebooksiden min? Trykk HER!


Én kommentar

Ingeborg Marie

25.06.2014 kl.11:04

Kjempe fine bilder! Elsker de!Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡