adieu


Nå er det noen dager siden jeg flyttet hjem igjen fra Frankrike. Det meste føles egentlig som det alltid har gjort her i Norge og overgangen ble overraskende liten (les: ikke-eksisterende). Men én ting er sikkert; det er godt å være i Norge igjen! Men så blir jeg sittende å se igjenom bildene jeg har tatt og det minner meg om hvor fint jeg også hadde det, på hvor mye jeg har opplevd og hvor mange jeg har blitt kjent med.

Her kommer litt bilder fra de siste dagene mine i Frankrike; Vi dro til La Rochelle, en by som virkelig fortjener et besøk hvis du er i denne delen av Frankrike. Det er en kystby med koselige restauranter, parker, en bystrand og herlige iskremboder! Siste dagen før jeg dro holdt vertsfamilien avskjedsfest for meg. Vi inviterte en god del av de som jeg har blitt kjent med gjennom vertsfamilien, på middagsbesøk. Til sammen tjue stykker kom for å ta farvel med meg, noe som var utrolig hyggelig. Vi ble sittende i solsteken ved bassengkanten hvor lass på lass med mat kom flyvende ut på bordene. Alt fra ferske grønnsaker fra hagen, franske terter og apperitiffer, via grovbrød med eggerøre og laks (norsk mat!) til franske oster og viner. Avsluttet med jordbærkake (à la francaise) og ostekake (à la norvegienne) noe som ble godt mottatt. Vi ble sittende til etter klokken ett på natten og bare prate og diskutere - slik som franskmenn er veldig flinke til. Da alle gjestene var dratt bestemte jeg meg for å avslutte året mitt med ett nattbad i svømmebassenget før jeg pakket ferdig koffertene og kom meg i seng klokken tre! Neste dag var det jo avgårde på morgenen for å dra hjem til Norge!

Jeg tror dessverre ikke at de franske har lyst til at jeg legger ut bilde av dem på nettet, så dere får nyte avstandsbilder fra La Rochelle og bilder av maten!


tomat og melon fra naboens hageen fin bygning i La RochelleHagen og noen av gjestene

- ost og vin og pai - urfransk mat

det utrolig fine pariserhjulet i La Rochelle!

 

Hva synes du om bildene?

Har noen hatt avskjedsfest for deg?

4 kommentarer

Kristi Pedersen

29.06.2014 kl.12:28

WOW! det ser ut som om du har hatt det helt fantastisk :) ha en super søndag <3
herlige bilder :)
Så fint det ser ut der! Herlige bilder :D

Sara

29.06.2014 kl.17:37

Herlige bilder!Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡