fri og sånt


God tordagskveld! (Eller, er det torsdag idag?)

Idag har jeg ihvertfall, som vanlig, nytt (nøte?) at jeg har fri! Kroppen og hodet begynner endelig å komme seg på plass etter at jeg kom hjem fra Frankrike. Har dessverre vært mye sliten og sånt, men nå begynner jeg å komme tilbake til meg selv. Det er herlig! Idag startet jeg dagen med green-smoothie og rundstykker, før mamma og jeg gjorde yoga i hagen. Etterpå ble det styrke-trening og det kjenner jeg godt i beina, for å si det sånn. I tillegg har jeg begynt å rydde rommet, før jeg skal pusse det opp litt. Tror det blir veldig fint!

Har forresten en hylle og en skrivepult som jeg vil selge/gi bort. Hvis det er noen som flytter ut til høsten, eller som trenger/vet om noen som trenger dette er det bare å ta kontakt. Det ville jeg satt veldig pris på!

Jeg er vel kanskje ikke helt personen eller bloggeren til å poste "outfit"-innlegg, men jeg må bare vise dere denne fantastisk herlige jakken som mamma kjøpte til meg. Tror jeg kommer til å bo den fremover, den er jo så god. Jeg har en greie for lange jakker og sånn for tiden, legger liksom merke til folk på gaten hvis de går med det, haha. Det er jo så utrolig fint! 
 

Hva synes du om slike lange jakker?

Hva synes du om bildene?

Og, er du interessert i kjøpe/få en hylle og/eller en skrivepult?

8 kommentarer

Karen

03.07.2014 kl.18:08

Herlig bilde! Den jakken så deilig ut! Synes det er så fint... men ikke på meg da, haha :)

Sandra

03.07.2014 kl.19:16

Jakken så helt utrolig comfy ut<3

Sandra Walle

03.07.2014 kl.20:23

Gå inn å se på bloggen min om du vant linkrunden! :)

Emily

03.07.2014 kl.20:56

Hvor er jakka fra? Nydlig!
Kult :)

Lise

04.07.2014 kl.18:21

åh fint! og den ser herlig ut :)

Thea

04.07.2014 kl.19:12

Hørtes ut som du fikk gjort masse i går da! Elsker sånne lange jakker, men har dessverre ingen selv (men jeg ønsker meg!!).

Fotografietmitt

06.07.2014 kl.21:03

Emily: åh, tusen takk! den er fra Vila :)Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡