journées d'ètè


Hei igjen, ja! Da gikk det nærmere to uker siden forrige oppdatering her. Har så og si ikke rørt kameraet den siste tiden, men har gjort mye annet. Det har blitt en del båtturer, noe som jeg synes er utrolig herlig. Vind i håret, høy fart ute på sjøen og grilling på et svaberg på en øde øy. Det blir ikke mer sommer enn det! Jeg har også sagt hadet til søte Solveig, som har flyttet til USA for et år. Huff, jeg kommer hjem og hun drar. Jaja, du må kose deg masse Sol ♥ For noen dager byttet forresten en fransk familie hus med noen som vi kjenner, og jeg tok derfor kontakt med dem. Jeg spurte dem om de ville være med på båttur, noe som de gjerne ville. Dette var selvfølgelig nytt for en familie som bor midt i Paris sentrum, og jeg tror de storkoste seg! Jeg skal passe barna (som forøvrig er supersøte) hvis de trenger det, kanskje gå til Preikestolen med dem. Ellers har jeg lagd en god del mat, masse smoothie (naminam), vært en dag på Gladmat, gått på café, lest og selvfølgelig badet masse. Og så har jeg bygd en benk, haha!

Jeg nyter ihvertfall herlige, norske sommerdager, med tidenes fineste sommer. Fysøren, så herlig med solen og varmen vi har her i Norge i år!

instagrambilder fra den siste tiden. følg meg gjerne - @hhaugh

I dag våknet jeg med ett rykk litt før klokka sju, og bestemte meg for å ta en drøy times treningsøkt på morgenkvisten. Det var utrolig herlig, men med bakkeintervaller og styrketrening var det utrolig tung. Er sikker på at jeg kommer til å gå rundt som en kråke i morgen, haha. Avsluttet økten med et bad i sjøen for å kjøle meg ned, og det var virkelig verdens herligste følelse. Det må virkelig prøves!

Hva har du gjort i det siste?

Hva synes du om bildene?

3 kommentarer

Fine bilder! Jeg har vært på hyttetur i helgen :-)

malla

28.07.2014 kl.01:16

ååå høres herlig ut, gleder meg såånn til oslo og til å møtes igjen! savner deg kjempe beste brummle ❤️

Lise

28.07.2014 kl.21:12

det høres ut som noen veldig herlige dager! jeg har jobbet en del, badet og kost meg med venner og rett og slett slappet av i varmen :)Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡