à la plage


Og så var jeg her igjen..

Siden sist har jeg vært i Oslo, hatt noen dager alene hjemme og tilbrakt en god del tid sammen med den franske familien jeg ble kjent med. Det ble en rask tur til Oslo; hjalp Marie og Åshild med å flytte, spiste is på en liten kafé og et hadde et rekordraskt besøk på Norwegian Outlet før vi kjørte seks timer hjem igjen, haha. Sammen med den franske familien har jeg blant annet vært på en av Jærstrendene og gått på Preikestolen. Utrolig hyggelig, spesielt når jeg får brukt fransken OG blir invitert til Paris! Hvem takker vel nei til et Paris-besøk? Jeg har også jobbet litt videre med magasinet (les HER), og har klart å samle hele 9 stykker som har lyst til å bidra. Utrolig hyggelig og gøy å se at det gå ihvertfall litt fremover! Ellers har jeg trent litt; prøver å trene annenhver dag nå, så da ble det ut å løpe i dag morges, kombinert med styrketrening. Kjenner jeg er stiv allerede!Her er minstemann i den franske familien, da vi var på stranden. Har sååå mange fine bilder, men jeg tviler dessverre på at jeg får lov til å legge ut dem ut. Dere får nøye dere med dette ene bildet!

Ellers ønsker jeg dere en fin helg, og nyt den siste uken før skolen starter igjen. Det skal ihvertfall jeg! ♥

5 kommentarer

Siri - foto og hverdag

08.08.2014 kl.19:19

Heei :) Jeg fant bloggen din nå og den er såå fin (som alle bildene dine). Vet ikke om du vet hvem jeg er, men jeg føler deg ihvertfall på insta (jeg er photographybysiri) :)

Lena Jensen

08.08.2014 kl.19:30

så nydelig bilde!

Victoria Wisløff

08.08.2014 kl.19:45

Kos deg resten av kvelden! :)

Anhthu Tran

08.08.2014 kl.21:13

Åå, så synd du (kanskje) ikke får lov til å legge dem ut for du tar jo dødsfine bilder!!

Gina

10.08.2014 kl.09:42

åå, så søtt bilde! du er så utrolig flink!<3Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡