osloo


Heia!

På mandag dro jeg med fly til Oslo for et spesielt ærend; Nemlig reunion med mine fine nordmenn! Vi kom til Kristin på mandagskvelden, spiste taco-pizza (mmm) og så på filmer fra året i Frankrike. Tirsdag lagde vi tidenes frokost med pannekaker, smoothie og brød fra bakeren. Finnes det noe bedre enn deilig frokost, egentlig? Senere dro vi inn til Oslo og spiste lunsj på Villa Paradiso, en italiensk restaurant midt på Grünerløkka, før vi dro til Frognerparken. Der skulle vi nemlig møte de nye elevene som skal til Fontenay-le-Comte nå til høsten, for å fortelle litt om skolen, byen og svare på alle spørsmål de måtte ha. Utrolig morsomt å se hvor uvitende de er; akkurat sånn som vi var for ett år siden, haha! Uansett jenter, masse lykke til! Dette går så bra ♥


malin, kristin og meii

 

deilig mat 
 

verdens fineste ♥ - kristin, amalie og malin

De to siste dagene har jeg vært på besøk hos farmor og farfar. Vi har spilt et par runder med Settlers - standard spill nå jeg er på besøk, og ellers bare slappet av! Idag morges dro vi på treningssenteret klokka åtte (sporty besteforeldre, hæ?) noe som selvfølgelig var en herlig start på dagen. Ellers har jeg fått servert deilig mat - og kaker! Nå sitter jeg på bussen, på vei inn til Oslo igjen, for å feire bursdagen til Marie og Åshild. Det blir nok utrolig hyggelig! Vi snakkes vel når jeg er hjemme igjen, og da har også skolen igang. Wow, allerede, haha!

 

God helg alle sammen, nyt de alleraller siste dagene av ferien 

3 kommentarer

Urte

15.08.2014 kl.21:43

Ha en fin fredags kveld :)

Hadde vært hyggelig med en kommentar tilbake. Jeg har nettopp startet å blogge, men jeg går helt den andre veien enn de flest andre, derfor trenger jeg en liten "boost". Jeg skriver om ting veldig få andre skriver om, men jeg er kun 14 år, så jeg blir nok undervurdert. Jeg er her for å bevise at jeg KAN, og om jeg kan, så kan du også. Takker for støtten.
Så herlig!

:)

15.08.2014 kl.23:51

Kan du legge ut filmene dere så? Vil seeSkriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡