tankespinn


sometimes i just cry. without knowing why. 

Hei ja. 

Atter en gang gikk det evigheter siden forrige innlegg. Sist gang jeg oppdaterte dere var faktisk i sommerferien. Nå har jeg gått nesten to uker på skole; første gang på norsk videregående, faktisk. Med en helt ny skole, helt ny klasse og helt nye folk var det ganske interessent. Ihvertfall de ti første minuttene. Etterpå var det bare koselig. Folk er jo så utrolig hyggelige, at jeg blir helt glad inni meg. Det har jo blitt en relativt myk start (som for veldig mange) på grunn av streiken. Vi har likevel tre lærere på jobb, så da drar jeg til skolen for å ha både fysikk, matte og kjemi. Dette er jo programfagene jeg skal ha i år (i tillegg til biologi) så er glad for at vi får kommet i gang med dem i det minste. Nå er jeg forøvrig veldig lei av streiken, og er egentlig bare klar for å starte helt på ordentlig. Det faktum at vi kanskje mister en klassetur til Island til våren hvis streiken blir langvarig gjør det ikke noe bedre. Nå synes jeg at folk kan bli enige!

Bildet over her tok jeg forresten i går. Vi har jo hatt så fint vær de siste to-tre dagene, og det er så utrolig herlig. Skyfri himmel, klar høstluft og varmende sol. Bedre blir det vel ikke? Stod ute på svabergene her til solen gikk ned, og en brennende sol som går ned i sjøen er virkelig noe av det fineste jeg vet om!

Nå skal jeg runde av her, kanskje jobbe litt videre magasinet (som har fått inn såå mange fine bidrag!) for det burde begynne å ta form snart. Tenker å sette av i morgen formiddag til å pusle alt sammen, sånn at jeg kommer litt videre! 

Så, god kveld videre, alle sammen, og nyt de fine sensommer-dagene som vi har nå. Om ikke lenge slår vel høststormene inn, ihvertfall her på Vestlandet. Det har jo sin sjarm det også, og når jeg tenker meg om så er høsten egentlig utrolig fin. De fine høstfargene, store jakker og sjerf, kopper med varm te og deilige pledd. Åh, herlig. Men nå snakker jeg meg vekk, jeg har visst litt skrivekløe etter to ukers opphold. Må bare prøve å oppdatere dere litt mer jevnlig!

Hva synes du om bildet?

Er du rammet av streik?

6 kommentarer

Heidi Nathalie Fotografi

28.08.2014 kl.19:43

Nydelig bilde!

lisebrevik

28.08.2014 kl.19:59

Jeg går ikke på skole så er ikke rammet, men har du tatt bildet? det var et utrolig vakkert og nydelig bilde!!!

Fotografietmitt

28.08.2014 kl.20:17

lisebrevik: Så bra! Ja, det er jeg som har tatt bildet :D Tusentusen takk for det!

Lise

28.08.2014 kl.21:44

elsker bildet! så utrolig fint :)

ja, alle lærerne på skolen streiker... var veldig greit i begynnelsen, men nå kunne det vært greit å fått kommet i gang slik at vi ikke må gjøre alt superfort :/

Emilie Toen

31.08.2014 kl.13:38

elsket bildet!!

har trukket ukens blogg nå, sjekk ut om det ble deg!:)
Beautiful photo.Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡