Paris, je t'aime


Hei alle sammen! 

Nå er det bare en dag igjen før høstferien, og jeg kjenner jeg gleder meg som en liten unge. Jeg skal nemlig reise til Frankrike igjen! Jeg skal først være i Paris noen dager, hvor jeg skal bo hos en fransk familie. Dette er den familien jeg ble kjent med i sommer, og de er virkelig så herlige! Gleder meg masse til å tilbringe noen dager sammen med dem, også i Paris i tillegg. Paris er jo virkelig en fin by! 

Etterpå reiser vi videre til Fontenay-le-Comte, for å besøke vertsfamilien jeg bodde hos i fjor. Kjenner det skal bli godt å komme ned igjen, egentlig, å få møte folkene og se byen på "en ny måte"; nå kommer jeg jo tross alt bare til å være på besøk! Satser på å få møtt noen av de norske som er der nå, for å høre hvordan det går med dem, hvordan de takler hverdagen og sånt. Det var jo tross alt jeg som satt i akkurat samme situasjon for nøyaktig ett år siden.

Legger ved litt inspo-bilder fra Paris, som jeg for øyeblikket sitter å drømmer meg bort i!

Paris, je t'aime


Nei, dette kommer til å bli så herlig, dere aner virkelig ikke hvor mye jeg gleder meg. Frankrike er jo tross alt mitt "andre" hjemland, og det skal bli så godt å tilbringe ferien der! Må neeesten le litt av dere som begynner på skolen igjen når jeg drar nedover (men bare nesten). Det er jo fordelen med å ha ferie til slutt! 


Har du vært i Paris?

Har du gjort, eller skal du gjøre noe gøy i ferien?

Én kommentar

sunniva

02.10.2014 kl.18:57

Så heldig du er! God tur, og kos deg masse ♥Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡