hey ho, it's almost christmas


Hei alle sammen! Og god juleferie. Synes alltid det er vanskelig å starte innlegg når jeg ikke har blogget på en stund. Nå har det faktisk gått to og en halv måned siden sist og jeg kjenner det er virkelig synd. Jeg trives egentlig svært godt med å skrive, og så elsker jeg jo å ta bilder. Det har dessverre blitt svært lite av både det ene og det andre. Jeg innså her en dag hvor mye jeg faktisk har hatt å gjøre den siste tiden. Har jobbet to-tre dager i uken, skole fra åtte til tre hver dag, tre halvdagstentamener, to heldagstentamener, to eksamener, og timesvis med lekselesing og prøveøving. Og alt dette bare den siste måneden! Har ihvertfall fått lønn for strevet på noen områder, med 6 på muntlig eksamen i fransk, og 5+ på norsktentamen. Er dere forresten interessert i å lese noen av oppgavene jeg skriver i norsken?

Nå, derimot, skal jeg ikke snakke mer om skole. Det er jo juleferie!!! Gud, dette må være den mest etterlengtede ferien noensinne. Gleder meg til å feire jul med farmor, farfar og resten av familien, spise god mat og sløve foran peisen. Og så krysser jeg selvfølgelig fingrene for massemasse snø!

Her kommer et lite bildedryss fra den siste uken. Oh god, så fine altså, haha. Fint at ingen av vennene mine leser bloggen, da kan de heller ikke arrestere meg for bildeneDa vil jeg bare ønske dere goood juleferie, og så satser vi på at jeg kommer innom her innimellom nå i ferien!

3 kommentarer

kjersti

23.12.2014 kl.00:54

men tante leser blogg. fine bilder. gleder meg til å feire jul med deg, og resten av familien. 1 dag jobb igjen og så ses vi.

Beate Martinsen

07.01.2015 kl.18:58

Hallo! Jeg leser på bloggen din her at du har vært i Paris. Kunne du tenke deg å dele dine Paris-anbefalinger med VisitParis.no gjennom et lite intervju? Send meg en mail! Med vennlig hilsen Beate.

Sofie Holtedahl

12.01.2015 kl.17:46

savner innleggene dne masse! Enig med hun over om at Paris-anbefalinger hadde vært veldig fint, jeg skal selv dit til våren <3

SofieSkriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡