on my way to Iceland


Heisann! Tenkte jeg skulle titte innom for å fortelle at jeg er på studietur med skolen, og vi er i nuet på vei til Island. Island skal jo være så fint, så jeg tror det blir bra. Satser på å få tatt en del bilder, som jeg kan få delt her. Det trengs visst! Vi har opplegg det meste av tiden, men får likevel litt fri på ettermiddagene, til å gjøre det vi selv vil i Reykjavik. Hvis dere har vært på Island, og vet om noen fine kaféer, koselige parker eller flotte bygninger er det bare å rope ut!
travel

Kjenner jeg gleder meg en del. Det er noe med det å reise til utlandet, som bare gir meg en skikkelig god følelse! Nå har jeg faktisk ikke reist til utlandet etter at jeg flyttet til Frankrike, hvis ikke jeg regner med Frankrike, hehe. Dessuten er det skikkelig deilig med en uke uten skole, og så er det jo vinterferie uken etter. Det betyr to hele uker uten (vanlig) skole. Puuh. Jeg har forresten med PC-en, men vet ikke hvordan det er med internett på hotellet. Har ihvertfall lyst til å prøve å oppdatere dere innimellom!


Har du vært på Island?

Vet du om noen fine steder på Island?

4 kommentarer

Iselin Renée

09.02.2015 kl.16:44

Kjempe fint bilde :)

Sandra Marie

09.02.2015 kl.16:55

Så fint bilde! Kos deg på tur :-)

Anja

09.02.2015 kl.19:21

ååh, god tur!! :D

Amalie

10.02.2015 kl.15:57

God tur! <3 Kos deg med museum og stamperSkriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡