journées d'ètè

Hei igjen, ja! Da gikk det nærmere to uker siden forrige oppdatering her. Har så og si ikke rørt kameraet den siste tiden, men har gjort mye annet. Det har blitt en del båtturer, noe som jeg synes er utrolig herlig. Vind i håret, høy fart ute på sjøen og grilling på et svaberg på en øde øy. Det blir ikke mer sommer enn det! Jeg har også sagt hadet til søte Solveig, som har flyttet til USA for et år. Huff, jeg kommer hjem og hun drar. Jaja, du må kose deg masse Sol ♥ For noen dager byttet forresten en fransk familie hus med noen som vi kjenner, og jeg tok derfor kontakt med dem. Jeg spurte dem om de ville være med på båttur, noe som de gjerne ville. Dette var selvfølgelig nytt for en familie som bor midt i Paris sentrum, og jeg tror de storkoste seg! Jeg skal passe barna (som forøvrig er supersøte) hvis de trenger det, kanskje gå til Preikestolen med dem. Ellers har jeg lagd en god del mat, masse smoothie (naminam), vært en dag på Gladmat, gått på café, lest og selvfølgelig badet masse. Og så har jeg bygd en benk, haha!

Jeg nyter ihvertfall herlige, norske sommerdager, med tidenes fineste sommer. Fysøren, så herlig med solen og varmen vi har her i Norge i år!

instagrambilder fra den siste tiden. følg meg gjerne - @hhaugh

I dag våknet jeg med ett rykk litt før klokka sju, og bestemte meg for å ta en drøy times treningsøkt på morgenkvisten. Det var utrolig herlig, men med bakkeintervaller og styrketrening var det utrolig tung. Er sikker på at jeg kommer til å gå rundt som en kråke i morgen, haha. Avsluttet økten med et bad i sjøen for å kjøle meg ned, og det var virkelig verdens herligste følelse. Det må virkelig prøves!

Hva har du gjort i det siste?

Hva synes du om bildene?
summersummersummer

Heisann!

Herreli, så herlig vær vi har hatt de siste dagene, det er jo bare helt skjønt! Selv om jeg håper finværet holder seg, skal jeg likevel ikke klage på gråværet hvis det kommer. Nå har jeg jo blitt overøst av varme solstråler siden jeg kom hjem fra Frankrike, og jeg har virkelig ingen ting å klage på. Har badet flere ganger til dagen, spist lunsj i hagen, tatt nattbad i sjøen og
selvfølgelig grillet. I går ble vi sittende ute med noen familievenner til lenge etter at solen gikk ned, og det var så utrolig hyggelig. Skikkelig typisk sommeridyll med mat og drikke, utsikt over havet og herlig folk.

summerfeeling

Har du fått sommerfølelsen?

Hva har du gjort på i det siste?
oh.

oh. bilde fra engangskamera

Idag har jeg vært med og jobbet på jobben til pappa, for å hjelpe til litt under en Storøvelse de hadde. 05.30 stod det på klokka da jeg dro meg ut av senga i dag morges, og klokka 19.00 var jeg hjemme igjen. En laaang dag, altså. Det var uansett veldig gøy å få være med! 

Morgendagen har jeg ikke de store planene for. Jeg har innmari lyst til å male den grønne veggen på rommet mitt (ja, jeg har en grønn vegg), men da må jeg først rydde ut av rommet og sånt. Dessuten må jeg kjøpe maling, og jeg vet ikke en gang hvilken farge jeg vil ha. Ville i utgangspunktet ha hvit, men vurderer å male den grå istedenfor. Men så er spørsmålet om det skal være en mørk gråfarge eller lys gråfarge, en kald gråfarge eller en varm gråfarge. Så mange valg!

Hva har du gjort idag?

Hva synes du om fargevalg? Har du noen inspill på hva jeg skal velge?
"Mitt 2013" Del 2

2013 er et år som virkelig har gjort store forandringer på livet mitt. Jeg har opplevd mye, gjort mye, blitt kjent med nye, fantastiske folk og forandret meg en god del. Her er noen høydepunkter fra andre halvdel av mitt 2013!


 

Juli: I juli dro jeg til Madeira, og tilbrakte to herlige uker der. Litt sol og bad, litt tur i den vakre naturen på øya, litt bilkjøring og mye kos. Vi spiste masse god mat, og jeg tok bilder på stranden i solnedgangen. Samtidig steg følgertallet på instagram noe helt enormt, og jeg fikk utrolig mye respons. Tilbrakte noen dager hos bestefar, før sommerferien plutselig var over, og jeg skulle på forkurs i Oslo.

August: August ble tilbrakt på forkurs i Oslo. Jeg lærte en del fransk, og ble kjent med de fantastiske nordmennene jeg skulle dra til Frankrike med. Avsluttet måneden med en uke fri (mens alle andre var på skolen), tok en del bilder og jeg fikk virkelig ladet opp til å dra til Frankrike.

September: I september dro jeg til Frankrike. Wow! Det må være noe av det sykeste jeg har gjort. Ikke det å sitte på flyet og sånt, det var bare som en vanlig ferie. Men det faktum at jeg faktisk dro til Frankrike. Alene. De to første ukene føltes som ferie, og vi gjorde mye tull. Resten av måneden ble brukt til å si "Hæ?", venne meg til fransken og det nye livet. Jeg var frustrert over min mangel på kontroll, tok lite bilder, men fikk heldigvis noen veldig gode karakterer.

Oktober: I oktober var jeg blitt nokså vandt til den nye tilværelsen, men her startet også problemene (LES HER). Jeg dro til Paris, og hadde en herlig uke, først med farmor og farfar, senere med mamma og pappa. Et utrolig herlig avbrekk sammen med folk jeg savnet! November: Denne måneden er egentlig ganske fjern for meg, husker ingen ting. Var vel en del med de norske i helgene, og gjorde egentlig veldig lite spennende. Tok i det minste litt bilder, så, ja!

Desember: Desember var en måned jeg stort sett gikk og ventet. Ventet på svar, ventet på karakterer, ventet på mennesker og ventet på å dra hjem. Men det er vel det advent handler om, er det ikke? Det var uansett en veldig fin måned, med julehandel, grøtspising, fotografering, blåfjell hver kveld og masse klementiner. Den tjuende dro jeg endelig hjem til Norge, og ble tatt godt i mot på flyplassen både i Oslo og Stavanger. Møtte masse familie og hadde en veldig fin jule-og nyttårsfeiring. Avsluttet måneden med et ærlig innlegg om oppholdet i Frankrike, som fikk mye oppmerksomhet (HER)Hva synes du om innlegget?

Hvordan har ditt 2013 vært?

 

 
"Mitt 2013" Del 1

2013 er et år som virkelig har gjort store forandringer på livet mitt. Jeg har opplevd mye, gjort mye, blitt kjent med nye, fantastiske folk og forandret meg en god del. Her er noen høydepunkter fra første halvdel av mitt 2013!


Januar: Januar var en veldig rolig måned. Tok lite bilder, men lagde en film som fikk en god del tilbakemeldinger! 

Februar: Jeg dro til Egypt sammen med pappa. Jeg tok et dykkerkurs og hadde flere dykk. En fantastisk ferie! Denne måneden var jeg også i utrolig godt humør, og var fylt med en deilig hverdagslykke.

Mars: I mars tok jeg det bildet som av mine bilder er blitt mest "kjent". Bildet finnes overalt på nettet, og har fått utallige kommentarer. Jeg har riktignok i utgangspunktet copyright på det, men det er likevel himla gøy å se sitt eg bildet rundt om kring!

April: I april gjorde jeg noe av det skumleste jeg hadde gjort til da. Nesten ihvertfall. Jeg dro på intervju i Oslo, for å prøve å komme inn på skole i Frankrike. Der satt jeg, lille meg, med fire alvorlige damer foran meg som etter tur stilte meg alle mulige spørsmål mens jeg så godt som mulig svarte. Jeg fylte også seksten og tok en del selvportretter.

Mai: Jeg tok enda flere selvportrett, og fikk en super nyhet. Noe godt må jeg ha svart på alle spørsmålene, for jeg kom nemlig inn på skole i Frankikre! Jeg var også oppe til skriftlig eksamen i matte, og jobbet livet av meg i en uke. Etter det var jeg utslitt. 

Juni: Vi var inne i den siste måneden på ungdomsskolen, og den siste vurderingen stod for tur; muntlig eksamen i engelsk. Hadde et par hektiske dager, med alt for mye å tenke på. Som med skriftlig eksamen jobbet jeg utrolig mye, og gikk heldigvis fornøyd ut med toppkarakter. Samme dag sendte jeg også brevet om at jeg takket ja til plassen i Frankrike, nå var det ingen vei tilbake. Vi hadde også avslutning med klassen, noe som var utrolig trist. Tanken på at jeg ikke kom til å se de fleste på et helt år, minst, fikk tårene til å renne. Avslutningen var likevel utrolig fin, og et godt minne fra slutten av grunnskolen.Del to kommer i morgen. 

Hvordan har ditt 2013 vært? Legg gjerne igjen link hvis du har lagd et lignende innlegg! 

 
the day before christmas


The magic starts tomorrow

Idag er det lille julaften. I morgen er det julaften. Jeg har dratt til Bergen, hvor jeg skal tilbringe julen. Det skal bli utrolig herlig å møte igjen familien; bestefar, onkler, tanter og søskenbarn, spise fantastisk, norsk julemat og kose meg!

Hva synes du om bildet?

Gleder du deg jul?
through my phone

jeg har vært litt borte den siste uken. har null inspirasjon.

har du noen fine blogger til meg?
through my phone

Ja. Der var jeg igjen.

Som jeg skrev i forrige uke, kom jeg opp i matte-eksamen. Hele helga ble brukt til å jobbe frem til det, i tillegg til at jeg hadde mattetentamen dagen etter det igjen. Puh, jeg var sliten! Sliten har jeg for så vidt vært hele resten av uka også, jeg har rett og slett ikke orket noen ting. Det hele føltes mer ut som en kraftig forskjølelse, men hvor tett nese, sår hals og hoste var blitt utelatt. Nå begynner jeg å føle meg litt kvikkere igjen, så skal prøve å oppdatere litt bedre her også!

Bildene er de siste fra Instagram. Hhaugh.

Hva synes du om bildene?

Hvordan har den siste uken vært for deg?

 
I want


Som sikkert mange har fått med seg, har jeg en stor forkjærlighet for analoge kameraer! Siden mange har lurt på hvor jeg har kjøpt Diana Mini'en min, så var det i Danmark. Elsker det, sååå fint, og tar kuuule bilder!

Men akkurat nå fant jeg den perfekte siden for å kjøpe det i Norge, Kipekee!

Diana Mini finner du HER. Dette har jeg også lyst på, verdens søteste polaroidkamera, HER!

Liker du gamle kameraer?
Spørsmålsrunde

Har du noe mer du lurer på til spørsmålsrunden? Legger ut svarene i kveld, så det er bare til å spørre. Be creative!

Hva lurer du på?

Hva synes du om bildet?
Spørsmålsrunde

 Har fått en del spørsmål i det siste, så starter en spørsmålsrunde hvor dere kan spørre!


 

Vær kreativ, det er kjekkest, så skal jeg prøve å svare i løpet av uken!

Hva lurer du på?

 

Bilder fra instagram; Hhaugh

 
Sommer

Fant akkuratt nå en konkurranse hos den flotte bloggen til Aurora, på georguess.blogg.no. Jeg har ikke med egen pc,  ned hit, så deltar bare med arkivbilder.
I dag

Idag har jeg vært litt syk. Når man er syk, drikker man te. Sånn er det!

Idag har jeg drukket ordentlig te. Sånn at man må ha en tekule og sånt. Den var god.

Idag har jeg vært litt sur. Det kan jeg ikke noe for. Blir så lett det når jeg er syk. Sorry for det.

Idag har jeg også spist hjemmelagede smultringer med melis. Egentlig skulle det bli donuts. Men det ble det ikke.

 
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits