hey ho, it's almost christmas

Hei alle sammen! Og god juleferie. Synes alltid det er vanskelig å starte innlegg når jeg ikke har blogget på en stund. Nå har det faktisk gått to og en halv måned siden sist og jeg kjenner det er virkelig synd. Jeg trives egentlig svært godt med å skrive, og så elsker jeg jo å ta bilder. Det har dessverre blitt svært lite av både det ene og det andre. Jeg innså her en dag hvor mye jeg faktisk har hatt å gjøre den siste tiden. Har jobbet to-tre dager i uken, skole fra åtte til tre hver dag, tre halvdagstentamener, to heldagstentamener, to eksamener, og timesvis med lekselesing og prøveøving. Og alt dette bare den siste måneden! Har ihvertfall fått lønn for strevet på noen områder, med 6 på muntlig eksamen i fransk, og 5+ på norsktentamen. Er dere forresten interessert i å lese noen av oppgavene jeg skriver i norsken?

Nå, derimot, skal jeg ikke snakke mer om skole. Det er jo juleferie!!! Gud, dette må være den mest etterlengtede ferien noensinne. Gleder meg til å feire jul med farmor, farfar og resten av familien, spise god mat og sløve foran peisen. Og så krysser jeg selvfølgelig fingrene for massemasse snø!

Her kommer et lite bildedryss fra den siste uken. Oh god, så fine altså, haha. Fint at ingen av vennene mine leser bloggen, da kan de heller ikke arrestere meg for bildeneDa vil jeg bare ønske dere goood juleferie, og så satser vi på at jeg kommer innom her innimellom nå i ferien!
analogue

 

analogt. bare ordet forteller at dette er noe vakkert. noe skjørt. noe fint. noe å ta vare på. 

i paris i høstferien.

jeg brukte opp 3 engangskameraer.

det ga fine bilder som bærer med seg fine minner.
analogt er en fin ting.

maybeMaybe if I just sleep, everything will be better.

Så var vi i 2014!  Kan du tro det? Godt nytt år alle sammen! Hadde en veldig fin kveld i går med noen venner og en haug med nye folk som jeg ble kjent med. Utrolig koselig! Håper dere også har hadde en fin start på det nye året. Dette blir mitt år, som også Anja Karoline så fint sa. Jeg drar til Frankrike om noen dager, med en ny start, ny motivasjon og ny energi. Det tror jeg blir bra!

Så vil jeg bare si tusen takk for all tilbakemeldingen jeg fikk på innlegget jeg postet for et par dager siden (HER) . Alle de fine kommentarene her på bloggen fra dere lesere, og klemmer og støttende ord fra folk jeg møtte tilfeldig på gata her hjemme. Innlegget ble delt nærmere hundre ganger, og i tillegg klarte dere å dra meg opp til hundrende plass på topplisten, min beste plassering siden jeg startet å blogge for over tre år siden. Dere er fantastiske ♥

Hva synes du om bildet?

Hvilke forventninger har du til det nye året?
to think

God jul, alle sammen!

Håper dere hadde en fin kveld i går. Det hadde ihvertfall jeg! Vi samlet store deler av familien men finstasen på, spiste pinnekjøtt til vi nesten sprakk, ga gaver og fikk gaver. Utrolig koselig, slik julaften skal være! Idag våknet jeg til lukten av nybakt brød, julesokk og fyr i peisen, hele ettermiddagen har huset igjen vært fylt av familie. Vi har invitert alle til julebrunch, og har igjen spist oss all for mette. Og fortsatt står sikkert halvparten av all maten igjen. Vi sulter ihvertfall ikke! Tok dette bildet igår, da vi var og besøkte graven. Det er en annen, tristere side av julen. Det å tenke på de som vi gjerne skulle hatt der sammen med oss. 

Hva synes du om bildet?

Hadde du en fin julefeiring
Aleksandra V

Siden det ofte går lang tid mellom hvert innlegg her, grunnet lite inspirasjon, lite tid og lite internett, så tenker jeg å begynne med noe nytt. En gang i uka skal jeg poste bilder av en fotograf som jeg synes er flink og som inspirerer meg. Det kan være alt fra kjente fotografer til mindre kjente fotografer og til bloggere på min egen alder. Hva synes dere om det?

 The first photographer I would like to present, is Aleksandra V. Her portraits are all so simple and clean, but at the same time they carry so many feelings. What really catches my eyes is the beautiful use of colors and how she captures the eyes in a very special way.


Have you heard about Aleksandra V before? What do you think of her photos?

Do you have an other photographer that you would like to recommend?

 

 

 

Alle bilder tilhører Aleksandra V, og jeg har ingen rettigheter på disse bildene.
sommerdager

 de siste tre ukene har jeg prestert å lese hele fire romaner. bøker er skikkelig sommer.

den siste uka har jeg tilbragt hos bestefar, og de siste dagene har vært ekstra koselige. 

det har vært grilling i sola, og jeg har plukket markjordbær og blåbær

det har vært latter og glede, men også avskjeder med familie som jeg ikke kommer til å se på lenge.

hva synes du?

har du hatt det fint?

svarene om Frankrike kommer i morgen. gå inn HER og still meg spørsmål hvis du lurer på noe angående mitt kommende år i Frankrike!
believe

believe

frie fugler en varm sommerkveld.

hva synes du om bildet?

 
bysomemiracle

da har jeg valgt ut vinneren av linkerunden. det var utrolig mange fine blogger, valget falt til slutt på fine Maria, og bloggen bysomemiracle (HER). hun tar utrolig fine "hverdagslige" bilder, noe som jeg personlig liker veldig godt!

hva synes du om bloggen?

hvilke blogger liker du?
kanelisvingene
da jeg var liten kalte jeg skillingsboller for kanelisvingene. ikke kanel i svingene, men kanelisvingene. jeg tror ikke det var før flere år etter at jeg lærte å snakke, at jeg forstod hva jeg egentlig sa. 

her om dagen bakte jeg ihvertfall kanelisvingene, eller skillingsboller om du vil. jeg er veldig glad i å bake, når jeg er alene, og kan danse rundt på kjøkkenet, mens jeg synger og baker og vasker på en gang. det er fint.

hva synes du?

er du glad i å bake?
petit déjeuner

crêpes à la Maren Vik

god morgen! okei, jeg våknet halv ni, så det et vel egentlig god ettermiddag for meg. uansett, hvordan føles det å ha sommerferie? jeg synes i hvertfall det er herlig! det gir meg tid til å lage god frokost, som jeg kan nyte lenge. med musikk på øret og et fint magasin i hendene, er det en herlig start på dagen. 

hvordan starter du dagne din når du har fri?

hva synes du?

fikk forresten ikke så mange tilbakemeldinger/spørsmål på det forrige innlegget (HER). ta en titt og legg gjerne igjen et spørsmål eller noe, så tar jeg en svarrunde om ikke alt for lenge
sommerdag
idag har jeg vært på båttur med familien. det var så fint. elsker å kjøre båt, med vind i håret og sol i ansiktet. herlig!

 

hvordan har din dag vært?

hva synes du?
jättefin

en enkel bild i dag

igår var en mycket bra dag. vi packade mat och filtar, och gick på en picknick på stranden. det var mycket prat och skratt, och några bilder på den fina kvällssolen. en riktigt trevlig dag!

vad tycker du om detta foto?

har du gjort något bra i det förflutna?

 

jättebra svensk, eller hur?
summerflowerssummerflowers 

Ukens to første dager brukte jeg på klassetur! Solen skinte, jeg tok årets første bad, tok mange bildet og hadde det veldig fint!

Hva synes du om bildet?
trettende mai

i can feel the spring

akkurat nå stråler solen ute. det er så herlig. jeg må riktignok sitte inne med innlevering og prøveøving, men jeg får se solen gjennom vinduet; det er ihvertfall bedre enn ingen sol.

hva synes du om bildet?
let summer come

 

i've been gone for a while. whoops

Idag stod jeg opp kvar på åtte til solskinn og fuglekvitter. Dagen har gått til å gjøre lekser, jogge, spise på café med bestefar, jogge i skogen, gjøre lekser. 

Hva synes du om bildet?

Liker du det nye designet mitt? Noe som er feilt eller noe du ikke liker?
journal 

idag, kan jeg offisielt si at jeg er ferdig med alle tentamener på ungdomsskolen! det er en heeerlig følelse!

nå er det så utrolig lenge siden jeg har vært ute og tatt bilder, men idag realiserte jeg en idè jeg har hatt i hodet en god stund. bildene ble ikke heeelt slik jeg hadde tenkt, men skal redigere dem, og se om jeg blir fornøyd likevel. Imens legger jeg ut litt bilder fra oslo, fordi oslo er sååå fin by.

hva synes du om bildene?

gleder du deg til å se bilder?
lucky.

i'm a lucky one ♥

De siste dagene har jeg gått og ventet, ventet og ventet. Jeg har ventet på et brev som skulle dumpe ned i postkassen. I dag kom det endelig svar. Og jeg er sååå glad! I mars sendte jeg nemlig inn søknad for å gå VG1 (første videregående) i Frankrike. Og idag fikk jeg beskjed om at jeg får komme på intervju! Det er nemlig en "lang" prossess, med en omfattende søknad + intervju for å komme inn. Nå er jeg ihvertfall ett skritt nærmere drømmen om France, så håper vi at intervjuet går flott!

 

Kjenner du noen som går/har gått på skole i Frankrike, eller har/skal du?

Hva synes du om bildet?

Hadde ikke tenkt til å fortelle dere om dette før jeg fikk beskjed om jeg eventuelt kom inn, men klarte ikke å holde det hemmelig for dere ♥
DREAM
Har sittet og fargelagt denne i photoshop. Skriften er lastet ned fra dafont, og heter Little Snorlax. Yup.

Hva synes du?
sixteenIdag ble jeg vekket til sang, gaver, ballonger og roser. På skolen ble jeg møtt av kaker, sang og smil. Det var fint ♥

Nå er jeg seksten. Tenkt det!

Hva synes du?

Har du bursdag idag?
Through my phone

God helg alle sammen!

Hva synes du om bildene?

Hva heter du på instagram?

Følg meg på instagram! Hhaugh

Strenght


Syns alle bør høre på denne sangen. Syns de er så flinke!

Kjekt at dere likte hverdagsinnlegget mitt, skal prøve å ha det innimellom, selv om jeg synes det er litt.... ikke meg (?). Uansett, veldig hyggelig å få fine kommentarer fra dere, lyser opp hverdagen min. Og det er ikke sånt jeg skriver bare fordi jeg er blogger og må det. Jeg mener det virkelig! 

Idag våknet jeg rett før åtte. Lagde meg frokost, før jeg hev på meg treningsklærne, løp en god runde og avsluttet med styrketrening. Jeg burde virkelig bli flinkere til å trene på morgenen, det er jo så utrolig deilig! Resten av dagen har jeg brukt på å prøve å lære meg å spille piano, som jeg skal fremføre, og får karakter på, på skolen. Forstår ikke hvordan folk klarer å spille piano, det er jo såå vanskelig!

 Hva synes du om bildet?

Var de flinke å spille/synge?

 
Lace all over
Lace all over

Eeeendelig har jeg funnet meg en blondeshorts! Syns de er så søte, men har ikke funnet noen enda. Før i daag, wiih! Gleder meg til å bruke den nå mot sommeren. Hvis det noen gang blir sommer da, idag snødde det nemlig. SNØDDE! Og masse. Er sikker på at det ikke har snødd så mye i hele vinter. Okei, nå overdriver jeg. Og dette er uinteressent for dere å lese. Jeg tror ikke jeg er så flink til å skrive hverdagsinnlegg. Men jeg prøver. Hah. Idag kjøpte jeg en grein. Med blomster. Jaha, tenker sikkert du. Men den er faktisk veldig fin. Skal få tatt noen bilder av den kanskje, sånn at dere får se hvor fin den er, og slipper å tenke at jeg er rar fordi jeg kjøper greiner med blomster på. Hade.

Hva synes du?

Burde jeg skrive mer hverdagsinnlegg?
DIY - Blomsterkrans

Falske blomster fra nille!
Det var noen som lurte på hvordan jeg laget blomsterkransen i forrige innlegg, så lagde en liten forklaring på det! Ser for meg at den kan bli utrolig fin å bruke en fin sommer dag, på landet med strålende sol og skyfri himmel!

Hva synes du?

Skal du lage en selv?
set me free


Hva synes du?
remember forget

Remember. Forget.

God natt. Snart.

Hva synes du?
en härlig morgon

I dag har vært en sånn herlig morgen! Jeg fikk skikkelig vårfølelse, for rommet mitt fyltes av lys allerede klokken sju.

Klokka sju stod jeg opp, og jeg hoppet likså godt i treningsklærne, og tok meg en herlig morgentrim!

Så har jeg tatt litt bilder. På rommet. Rommet mitt er nemlig helt strøkent, fordi jeg brukte hele gårsdagen til å rydde, vaske og kaste.Og så, har jeg spist frokost. Grovbrød med friske jordbær smaker himmelsk!

Hva synes du om bildene?

Har du hatt en fin morgen?
branche

Ormegress

Jeg har gjort noe annerledes. Jeg har tegnt. Jeg. Har tegnt! Tenkte jeg måtte dele dette spesielle øyeblikket med dere.

Hva synes du om tegningen? Hihi
j'aime le matin

Petit déjeuner à la Hilde

Idag er faktisk første helga jeg har vært hjemme, siden midten av januar! Jeg har reist såå mye rundt. Joa, jeg er glad i å reise, men litt tid hjemme er jo også godt. Såå, idag har jeg ligget og dratt meg i senga og lagd meg godgod frokost. Filmen med dykkingen i Egypt, kommer forresten senere idag, så følg med!

Har du en fin morgen? 

Hva synes du om bildet?
Sunshine and city lights

I want to be free. Free like a bird.

Syns den sangen er så fin. Sunshine and  city lights. Hørte på den mens jeg redigert bildet. Jeg ville redigere noe fint idag, noe annerledes. 

Hva synes du om bildet?
i quit

i quit

Igår sluttet jeg på håndballen. Det var ganske rart, etter å ha spilt i ni år. Men det er herlig også. Så hverdagslykken min, den er der fortsatt. 

Unnskyld for at jeg ikke har laget fototips eller redigeringstips til dere. Men må nesten vite hva dere ønsker tips om! 

Hva vil du ha fototips/rerdigeringstips om?

Hva synes du om bildet?
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits