Escape


I want to escape

Ja. Ikke mer å si.

Hva synes du?
Lait frappé


J'aime les lait frappé. Et j'aime le français.

Spurte for noen dager siden om hva jeg kunne ha mer av her på bloggen. Jeg fikk forslag som outfit (haha) og må-gjøre-video, det kommer nok ikke til å skje.

Men hva med linkerunder, redigeringstips, fototips, før/etter-innlegg, behind the scenes, matoppskrifter, naturbilder, mennesker, eller andre ting? Kom med konkrete forslag, så skal jeg prøve å følge opp!

Hva synes du om bildet?

Har du noen forslag?
God natt


Good night

Dagen har vært sløv. Mye på grunn av verkende hode, sviende hals og en tett nese. Så nå går jeg nok snart og legger meg.

Hva synes du om bildet?

Hvordan har din dag vært?
Skinny love


Skinny love

Sier alt for sjeldent takk til dere kjære lesere. Så nå sier jeg det, takk for at du leser og takk for at du kommenterer!

Hva synes du om bildet?
LørdaaagInstalately

Følg meg gjerne på instagram, heter hhaugh!

Hva synes du?
Just sittin' hereJust sittin' here. Waiting for everything.

Huff, nå har jeg lastet opp først det ene bildet, så det andre, og frem og tilbake flere ganger. Klarer ikke å bestemme meg for hvilket jeg liker best, eller om jeg i det hele tatt liker noen av dem...

Forresten, vil du følge meg på bloglovin'? HER

Hva synes du?

Følger du meg på bloglovin'?

 
I'll catch the moon for you

I would catch the moon for you; If only everything could go back to how it used to be

Idag har jeg vært ute og løpt, dessuten har vi ingen lekser til i morgen, så jeg tok jeg meg friheten til å kose meg litt i PhotoShop igjen. Lenge siden nå! 

Hva synes du om bildet?
Gammelt kamera, sokker og fine bilder

Lekselesing. Skole. Maling. Jobb. Musikk. Globus. Tanker. Glede.

Hva synes du?
Lykke♥ Smil ♥ Fine bilder ♥ Sjokolade ♥ Gamle kameraer ♥ Sol ♥ Blå himmel ♥ Shortser ♥ Glede 
 ♥ Strender ♥ Cottage cheese  

Hva gjør deg lykkelig?

Hva synes du om bildet?
Put on glasses


Glasses

Wæææ, har null inspirasjon. Ikke spør meg om dette bildet, engang, haha

Trenger virkelig noe nytt med bloggen. Vet dere likte konkurranse, men har dere noen andre forslag?  

Hva synes du om bildet?

Hva kan jeg gjøre mer av?

Follow my blog with BloglovinGlobe

Fikk globus til jul av farmor og farfar. Den er sååå fin ♥

Jeg elsker å reise. Virkelig elsker det. Skal jeg ut å reise, er det det eneste jeg snakker om. Skal ut å reise nå om ikke alt for lenge, og det må være en av de turene som jeg har gledet meg mest til, tror jeg. Forteller mer når det nærmer seg; Og lover dere masse bilder derifra!

Liker du å reise?

Hva synes du om bildet?
Disappear


I feel that I disappear. More and more.

Ser dere at jeg har fått meg nytt design? Hva synes dere; er det bra, eller skal jeg bytte? Funker det i din nettleser? Er det noe som ikke virker, eller er det noe du savner eller som burde vært forandret? Tell me!

Hva synes du om bildet?

Har du noe å si om designet?
Takk for topplisteplassering!


Snowballs

Leserrekord i går, 146. plass på topplista! Woho, tusen takk alle sammen!

Hva synes du om bildet?

Har du vært på topplista?
Forever youInfinity and a messy bun

Prøvde meg på en messy bun idag. De pleier som regel å bli misslykkede, men syns egentlig denne ble litt søt. Stor, men søt.

Et litt sent innlegg idag, men nå ble det bare sånn. Forresten superfornøyd med lesertallet de siste dagene, noen som har linket meg, eller noe sånn? Uansett, utrolig koselig å se at folk er innom bloggen min. Takk for det!

Hva synes du om bildet?

Hva synes du om "messy bun"?

 

Har forresten fått en del spørsmål i det siste, om det er jeg som tar bildene på bloggen. Hihi, JA, alle bildene på bloggen har jeg tatt selv!
Do you get it?

Folk forstår det ikke, fotografering. Man kan skape noe, noe som folk vil se på, noe folk vil tenke over, noe langt borte fra folks forståelse. Kanskje det er derfor folk ikke forstår det, fordi det er for langt borte?

Å se en eller to ganger. Det har faktisk betydning. Hva er ideen bak bildet? Hva er tanken? Kastet du bare et blikk, eller studerte du bildet? Jeg føler at jeg kjenner fotografen bedre hvis jeg studerer et bilde. Spesielt ved selvportretter. Hvorfor kniper hun hånden sammen? Hvorfor smiler ikke øynene i takt med munnen? Hvorfor alt?

Ser du en, eller to ganger?

Hva synes du om bildet?

 

Okei, dette ble et rotete innlegg, beklager. Hade.
And the winner is

Twetwe

Haha, lagde en bitteliten film for å vise hvem som vant konkurransen, meen, den ble så dårlig kvalitet at jeg slettet den. Borte. Gone. Jepp. Så da skriver jeg det heller. Jeg skrev forresten alle navnene på lapper, og trakk tilfeldig ut av en kopp. Bare for å gjøre det heeelt tilfeldig! Og den heldig ble Silje Skaara! Sjekk mailen din i løpet av kvelden, og send meg en liten tilbakemelding sånn at jeg vet at du har fått den!

Hva synes du om at jeg har konkurranser? Bør jeg ha det oftere?

Hva synes du om bildet?
Vinn gavekort!

AVSUTTET!Siste sjanse til å melde seg på konkurransen om å vinne et gavekort på en verdi av 150,- fra caseapp.se! Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med fornavn og e-postadresse!

Har du allerede deltatt i det forrige innlegget er det ikke nødvendig å gjøre det her!

Er du med?

Hva synes du om bildet?

//Premien er ikke sponset.
I want to believeI just want to believe

Da var det blitt helg. Hadde store planer om å ta masse bilder i helgen, men tror de planene får vente litt på seg. Til nå idag har jeg ligget med hodet nedgravd i puta, med Skinny Love av Bon Iver på ørene. Så vakker sang! De fleste av dere har vel kanskje hørt Birdy sin versjon, men jeg syns denne er mye finere.

Hva synes du om bildet? 

Liker du Skinny Love? Isåfall, liker du best Bon Iver eller Birdy sin versjon? 

Har du enda ikke deltatt i konkurransen om å vinne gavekort, trykk HER!
It could be

It could be something. Anything. Anywhere.

Storesøster har vært snill og lånt meg PCen hennes i dag, slik at jeg har fått jobbet med en skoleoppgave, min PC er nemlig fortsatt på reperasjon. Jeg har fått gjort litt, men tror jeg begynner å få et eller annet, for kroppen verker, øynene renner og hjernen klarer ikke å bestemme seg for om jeg er varm eller kald. Endte til slutt opp med å droppe skoleoppgaven, og for heller å sitte og redigere et selvportrett. Over her ser du resultatet.

Hva synes du? 

Forresten kjempefornøyd med responsen på konkurransen om å vinne gavekort. Har du enda ikke deltatt, trykk HER!
Video: How to make open-back t-shirt

Sett på 720p!

Var mange som ønsket tutorial på hvordan jeg laget t-shorten i et tidliger innlegg.Lagde derfor en video som viser det. Det er ikke veldig avansert, men alltid kjekt å lage video. Håper riktignok at jeg får litt mer respons enn forrige gang, hihi

Hva synes du?

Husk å delta på konkurransen min om et gavekort HER!
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits