pluvia

Jeg ser på menneskene rundt meg. De pakker seg inn i store jakker, hetter godt kneppet rundt hodet. De presser seg under en liten paraply, i et tappert forsøk på å unngå himmelens perler. Jeg lar regnet falle ned over meg. Dråpene, som treffer mykt i håret, på pannen. Dråpene, som renner sakte nedover ansiktet, før de drypper lett fra haken og nesetippen. De er som perler. Perfekte, runde perler som treffer med en slik varsomhet man sjelden har sett før. En varsomhet man ellers ville forbeholdt et lite barn. Jeg lar dråpene renne nedover ansiktet, jeg gjør ikke noe forsøk på å ta dem vekk. Jeg liker å ha dem der. Til vanlig ville jeg nok gjort det. Tatt vekk dråpene for andres skyld. Når jeg ikke trenger å tenke på andre, tørker jeg dem ikke bort.

Jeg har alltid likt regnet. Som liten hadde jeg alltid lyst til å vrenge av meg klærne, løpe ut på verandaen for å danse i regnet hver gang himmelen åpnet seg. Jeg husker jeg var lykkelig da jeg gjorde det, det var en fin følelse. Fortsatt kjenner jeg på en trang til å gå ut i regnet, det gir meg fortsatt den fine følelsen. I regnet er det ingen som ser meg. For hvem vil vel være ute i regnet? Akkurat. Det er nok derfor jeg liker regnet. Akkurat derfor.
fadingShe was slowly fading away. For each breath she took, she sank deeper and deeper into her self, until she was no longer there. No longer in the real world. Not living there, just existing. 

Jeg får innimellom tilbakemeldinger om at folk savner bloggingen min, alt fra familie og venner, til bekjente og helt ukjente. At noen legger merke til at jeg ikke er tilstede, rører meg virkelig, og jeg får lyst til komme tilbake. Denne gangen ble det en ny form for redigering fra min side! Jeg husker en periode hvor jeg redigerte alle bildene mine på forskjellige rare måter, og egentlig liker jeg fortsatt tanken på det. Gjøre litt annerledes, ikke bare være firkantet.

Hva synes du om bildet?

 
Les mer i arkivet » Mai 2015 » Februar 2015 » Januar 2015


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits