Hello moon!

Me: Hi moon

Moon: Hi!

Me: How are you?

Moon: I'm fine, and you?

Me: I'm fine, and thats because you are so beautiful today

 

Everything is loveMånen er ekstremt fin idag. De sa det på nyhetene igår, men dumme meg, glemte det helt ut...Men så så Emma den, og da måtte jeg jo ta bilde. (Takk Emma<3) Og så fikk jeg låne telelinsa til pappa. Den er Love den også :D

Noe annet som også er Love er kakao med hjemmelaget krem...mmm <3

Scrabble er også love<3 Love, hope, faith <3<3

Og sist men ikke minst, djur, som dom seiar på svensk :D They're so cute <3<3

 

Nå brukte jeg mye hjerter...pleier ikke det, men nå var jeg litt inne på Love, så.... :D

Hva syns du?
I love Scrabble

Det er kjekt å lage ord med Scrabblebokstavene. Dette var bare noe jeg redigerte nokså raskt, førsteutkastet liksom. Kanskje jeg legger ut noen flere, litt mer gjennomarbeidede senere =D
 

 
Det ærligste som finnes

Dyr er de ærligste som finnes. De gjør akkuratt som de vil, og trenger ikke passe på om de gjør noe gale. Det er derfor det er så kjekt å ta bildet av dem.

 I love detailsI love details. Ahhh.... it's so beautiful when you see those tiny, tiny parts on a big picture...

 What do you think?
Et år i fire bilder

Jeg tenkte jeg skulle legge ut noen bilder i dag, av et år i fire bilder.

Hva synes dere. Noen av bildene er litt gamle, mennemen.
 

 
Unnskyld, unnskyld, unnskyld!

Nå, er det lenge siden sist. Og så skal jeg komme med en sånn typisk unnskyldnings greie... Jeg har ikke tatt så mye bilder i det siste av flere grunner. For det første er PCen min helt klikk inni mellom. Idag for eksempel, måtte jeg tilbakestille den fordi det ikke gikk an å koble til internett. Hmrf... Kunne ha mistet alle bildene mine, men det gikk heldigvis bra. I tillegg har jeg dem heldigvis på en backup, såå... Også skal jeg egentlig tilbakestille PCen min tilbake til sånn som den var da jeg fikk den. Installere alt på ny og sånt, fordi den går så tregt, så derfor lagrer jeg ikke de nye bildene mine på den, så jeg har bare gamle bilder... og det er jo litt kjedelig, ikke sant? Og til slutt, har jeg fått kritikk for å ta bilder, så derfor gjør jeg det litt i skjul på en måte...men egentlig burde jeg ikke bry meg, burde jeg vel?

Følte bare jeg måtte forklare litt, og håper at dere har lyst å begynne å lese igjen. I tillegg skal jeg prøve å skrive litt mer, og ikke bare bilder.

Ha en fin uke videre <3

Klem
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits