Sunshine and city lights

I want to be free. Free like a bird.

Syns den sangen er så fin. Sunshine and  city lights. Hørte på den mens jeg redigert bildet. Jeg ville redigere noe fint idag, noe annerledes. 

Hva synes du om bildet?
270213Dette er meg. Etter presentasjonen idag.

Karakteren ble heldigvis betraktelig mye bedre enn det jeg trodde da jeg tok dette bildet. Her var jeg rett og slett så nervøs at jeg satt og gråt.

Hva synes du om bildet?

Har du hatt prøvemuntlig?

Synes alle skal ta en titt innom bloggen til Aurora Georges. Både fordi hun hjalp meg med et par franske setninger, og fordi hun tar kjempefine bilder!
b e a u t i f u l

On ne voit bien qu'avec le cæur. L'essentiel est invisible pour les yeux. - Le petit prince

I dag sitter jeg og jobber med prøvemuntlig. Kom opp i fransk. Av alle ting! Huff, det er såå vanskelig. Blir sittende med det idag, imorgen og onsdag, så kan hende det blir litt dårlig oppdatering her.

Har du komt opp i Fransk? Har du noen tips?

Hva synes du om bildet?
lovelyJeg er så glad, så glad ♥

Jeg vet ikke hva jeg er glad for, men jeg er ihvertfall glad. Det er en herlig følelse! 

Er du glad?

Hva synes du om bildet?
i quit

i quit

Igår sluttet jeg på håndballen. Det var ganske rart, etter å ha spilt i ni år. Men det er herlig også. Så hverdagslykken min, den er der fortsatt. 

Unnskyld for at jeg ikke har laget fototips eller redigeringstips til dere. Men må nesten vite hva dere ønsker tips om! 

Hva vil du ha fototips/rerdigeringstips om?

Hva synes du om bildet?
FISHNatural beauty. From the red sea.

Idag er jeg også litt hverdagslykkelig. Sånne dager er fine! Jeg har sett på bilder fra Egypt, og det gjør meg glad. Dessuten er jeg ferdig med to framføringer, og har derfor bare én vurdering igjen denne uken. Wooh, pust ut!

Har du en fin dag?

Hva synes du om bildet?

Siden så mange spør om det: JA, jeg tar alle bildene på bloggen selv. Men jeg tar det som et kompliment, jeg!
Lykke


♥ Kakao ♥ Vennskap ♥ Fine ord ♥ Kjærlighet ♥ Bøker ♥ Musikk ♥ Familie ♥ Farger ♥ Latter ♥ Trening ♥

Idag er jeg litt lykkelig. Sånn hverdagslykkelig. 

Hva gjør deg lykkelig?

Hva synes du om bildet?
Home

Sand and corals. Pure beauty.

Da var jeg hjemme igjen. Denne uka har serriøst vært såååå fin! Jeg kan ikke tro at det allerede er over, og jeg bare måmåmå tilbake til Egypt en gang.

Vi bestemte oss tidlig for å holde oss på hotellet for det meste. Jeg ble ihvertfall skremt av det ene innlegget til Marthe Borge fra da hun var i samme område en uke tidligere. Å være på hotellet hele tiden var veldig uvant (vi pleier alltid å leie bil og reise rundt!), men også veldig fint. Det hadde nemlig 23 (!) basseng (jeg brukte dem riktinok ikke èn eneste gang), tennisbane, bordtennis fotballbane, dykkerklubb (ble flittig brukt), volleyball, yoga, pilates, aerobic, treningsrom, spa (DET var herlig), flere restauranter og sist, men ikke minst, en nyyyydelig strand, med brygge ut til revet hvor man kunne svømme rundt, omkranset av alle mulige fargerike fisker. Ord kan rett og slett ikke beskrive hvor fint det var. 

Som tidligere skrevet, prøvde jeg også dykking for aller første gang. Det var så fantastisk. Jeg følte meg rett og slett som en fisk, fordi fiskene rundt meg bokstavlig talt svømte på meg. Det var flere som ønsket film fra dykkingen. Det skal jeg få prøve å redigert, og den kommer mest sannsynlig i løpet av uken. Ble dessverre ikke så mange bilder som jeg hadde tenkt meg, men det ble noen. Såå, de skal dere også få se etterhvert.

Hva synes du om bildet?

Fikk du lyst til å reise til Egypt, nå?
DaysDagene her går utrooolig fort! Vannet er helt klart, og fiskene er så fine! Dessuten har jeg begynt på dykkerkurs, og har allerede hatt to dykk! I morgen blir det tredje og siste. Ååå, det blir er savn. Hvis man ikke har dykket før, kan man ikke forestille seg hvor fantastisk det er, snorkling blir bare en filleting i forhold! Har filmet litt under vann, som jeg skal klippe sammen og legge ut her hvis det er interesse for det! Skulle ønske jeg kunne tatt med kameraet mitt mens jeg dykket, det ville blitt såå fine bilder.

Hva synes du?
I'm in Egypt!Jepp, jeg er i Egypt! Det er så herlig med sol, varme og bading. Skal prøve å få tatt litt bilder her, men internettet er (selvfølgelig) ikke det beste så vi får se hvor mange oppdaterimger det blir. Instagram bilder blir det ihvertfall litt av, både her og på imstagram. Jeg heter hhaugh hvis du har lyst til å følge meg!

Hva synes du?
Dream it

Dream it, wish it, do it. Is it really that simple?

Wii, nå gleder jeg meg sånn! Det er vinterferie, og i morgen flyr jeg avgårde til et fremmed land. Skal avsløre det i morgen, og skal prøve å ta masse bilder der!

Hva synes du?

Kan du gjette hvor jeg skal? 
Heaven on earth


Heaven on earth. Earth in heaven. Alive.

Takk for fine tilbakemeldinger på forrige innlegg. Merker bare at jeg blir mindre og mindre motivert til å blogge når jeg ser at lesertallet synker, men fine orde fra dere, hjelper jo alltid på!

Hva synes du?
What?


Jeg tror ikke folk liker bloggen min lenger.

I helga var jeg på fjellet. Men da de andre var på skitur, lå jeg inne på sofaen, for jeg fortsatt var syk. Men nå dere, nå er jeg frisk! Ser forresten sløv ut på bildet, fordi jeg tok en pause fra sofaliggingen og heller tok bilder. 

Hva synes du om bildet?
Little things

Little things. De små tingene. Det lille smilet. En klem. Et klapp på ryggen. Et fint ord.

De små tegnene på sykdom som jeg nevnte på tirsdag, bygget seg opp, og fikk meg til å bli hjemme fra skolen på onsdag og torsdag. Men, fy søren, det er kjedelig å ligge hjemme! Også så mye å ta igjen på skolen og! Kjenner jeg begynner å bli bedre nå, men blir nok en rolig dag inne.

Oppdaget forresten at "little things" er tittelen på en sang av One Direction... Haha, neei, jeg pleier tydeligvis ikke å høre på dem.

Hva synes du?

Har du vært syk?

 

Skriften heter Skinny, og er lastet ned fra dafont.com
February - Desktop

Dette er min PC-bakgrunn for februar. 

Vurderer å begynne å lage en sånn for hver måned, som dere også evt. kan bruke! Trykk HER for å få den i stor versjon!

Høres det bra ut?

Hva synes du om denne månedens bakgrunn?

Forresten, noen som vet hvordan jeg får vekk reklamen på toppen av bloggen, den kom idag uten at jeg gjorde noe...

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits