gledi-stund

Hei igjen! Da var vi halveis i uka allerede. Snart helg jo! Idag fikk jeg forresten skikkelig vårstemning. Solen har skint høyt på himmelen hele dagen og skyene har vært inteteksisterende. Jeg gikk til og med av bussen, for å gå hjem det siste kvarteret. Deilig!Her kommer litt flere bilder fra første kvelden på Island. Vi gikk rundt i byen, før vi ble anbefalt en islandsk bar&restaurant - Islandski barinn. Der fikk vi servert lammetartar og hval-biff, og det var så utrolig godt! Hvis du er på island, mååå du gå der! Da vi var ute begynte det dessuten å snø, og det var så fint. Gledi-stund - happy hour

Er det vår hos deg?

Hva synes du om bildene?
blue lagoon

God mandag! Hvordan var det å starte på skolen igjen for de som gjorde det? Må innrømme at jeg misunner dere som har ferie denne uken!

Som jeg sa i forrige innlegg, skulle jeg på studietur til Island. Der hadde vi en super uke, og jeg har en haug med bilder å dele. Tror jeg tok nærmere 1300 bilder med speilrefleksen, og flere timer med film med sportskamera. Usikker på om jeg skal dele film her på bloggen, men bilder kommer det ihverfall masse av. Den dagen vi kom dro vi rett til den blå lagunen, og det var så utrolig herlig å bade. Tok ikke meg kameraet inn i annlegget, men tok ihvertfall ett bilde på utsiden.

Det kommer sikkert noen bilder senere, akkurat nå må jeg sette i gang med fagskriving i historie. Det har ikke gått særlig bra hittil, men kanskje det løsner nå. Wish me luck!

Har du vært i den blå lagunen?
on my way to Iceland

Heisann! Tenkte jeg skulle titte innom for å fortelle at jeg er på studietur med skolen, og vi er i nuet på vei til Island. Island skal jo være så fint, så jeg tror det blir bra. Satser på å få tatt en del bilder, som jeg kan få delt her. Det trengs visst! Vi har opplegg det meste av tiden, men får likevel litt fri på ettermiddagene, til å gjøre det vi selv vil i Reykjavik. Hvis dere har vært på Island, og vet om noen fine kaféer, koselige parker eller flotte bygninger er det bare å rope ut!
travel

Kjenner jeg gleder meg en del. Det er noe med det å reise til utlandet, som bare gir meg en skikkelig god følelse! Nå har jeg faktisk ikke reist til utlandet etter at jeg flyttet til Frankrike, hvis ikke jeg regner med Frankrike, hehe. Dessuten er det skikkelig deilig med en uke uten skole, og så er det jo vinterferie uken etter. Det betyr to hele uker uten (vanlig) skole. Puuh. Jeg har forresten med PC-en, men vet ikke hvordan det er med internett på hotellet. Har ihvertfall lyst til å prøve å oppdatere dere innimellom!


Har du vært på Island?

Vet du om noen fine steder på Island?
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits