Morgenfrisk

 

Stod opp klokka sju idag, og bestemte meg for å bare gå ut og ta litt bilder med en gang. På utsiden var det bomull i lufta, og da sola begynte å skinne igjennom, ga det et nydelig lys. Dessverre tok jeg bilder med litt feil objektiv, så de bildene ble ikke så mye. Da jeg tok til vett, og skiftet objektiv, var sola borte, men det ble greit.

 

En av naboene mine, som sikkert kom hjem fra nattevakt eller noe, så litt overrasket på meg, som gadd å være ut klokka syv om morgene, i helga. Ehehe, jeg er en morgenfugl, gjett om!

More to come!
Everyone has secrets

 Har testet litt det med selvportrett i det siste. 

Hva synes du?
Follow meFølg facebook-siden min HER, hvor jeg vil legge ut bilder og når jeg har laget et innlegg! (Eller trykk på bildet)
Vinn parfyme!

Haha, må bare hive meg på, trenger en ny parfyme før sommeren! 

PS! Sorry, det er ikke jeg som har konkurranse, jeg bare deltar, hehe..

esc2vinnikStikkord:

The kid and the pigeons, part III

Ååå, var så søtt når duene flakset rundt, og satte seg på jenta ♥
The kid and the pigeons, part IILikte veldig godt dette bildet. Fikk en sånn godfølelse av det. Kanskje ikke det det beste, sånn teknisk sett, men likte alt som er med. Duene, helt ville etter mat. Den litt forundrede, lille jenta, som plutselig har en stor fugl på hodet. Damen i bakgrunnen, som tydeligvis har tatt bilder, og som morer seg over dem. Og den lille gutten, som står og peker og ler av jenta. Superkoselig!
I dag

Idag har jeg vært litt syk. Når man er syk, drikker man te. Sånn er det!

Idag har jeg drukket ordentlig te. Sånn at man må ha en tekule og sånt. Den var god.

Idag har jeg vært litt sur. Det kan jeg ikke noe for. Blir så lett det når jeg er syk. Sorry for det.

Idag har jeg også spist hjemmelagede smultringer med melis. Egentlig skulle det bli donuts. Men det ble det ikke.

 
The kid and the pigeons, part I

 
My dear, old cameraBildene er tatt med dette gamle kameraet som er over sytti år gammelt. Kjøpte det av en superhyggelig mann for en måned siden eller noe. Han trodde egentlig ikke at kameraet virket, men jeg hadde det med til London, og testet det ut. Er noen problemer med at det slipper lys inn, derfor det er en hvit kant til venstre på alle bildene (må passe på å lukke kameraet superfort igjen, og legge det i lomma, da blir det ikke så mye stripe). Uansett, superfornøyd med at det i det heletatt ble bilder!

Takk for kameraet!

Har du et gammelt kamera?

Hva synes du om bildene?
I tåkehavet


Trøtt

I natt har jeg ligget våken med sandpapir i øynene og saltvann i ansiktet. Ble nok litt for mye sol og snø denne uka, mer enn mine øyne har tålt i hvertfall. For å trøste meg selv, har jeg lagd meg en stor kopp med tyrkisk te (riktignok fra London) i min nye, fine kopp (også fra London). Jeg har også lagd meg ostesmørbrød med loff. Det beste som finnes på dager hvor man helst vil sove litt lenger.
I always get tired when I'm packing Er helt utslitt. Har vært på leirskole hele uken. Vært ute sikkert halve tiden. Er ikke mer å si. Er helt dautrøtt!
Nok tull og tøys

Gidder ikke å legge ut så mye bilder som forestiller en spesiell ting. Er lei av det. Vil heller skape noe som er litt mer spesielt. Jeg må prøve meg frem. Ikke alle bilder kommer til å være like bra. Dere kommer nok ikke til å forstå alle, kanskje. Men jeg ser på dette som en mulighet til å utvikle meg. Gjøre litt mer med bildene; Ikke at det er et bilde av en fugl, alle ser at det er en fugl, og en hvilken som helst person kunne tatt akkuratt det bilde av den fuglen, bare han eller hun hadde riktig utstyr. Dessuten ser folk bare på bildet, og to minutt etterpå er det glemt. Maks.

Jeg vil tenke mer gjennom bildene mine. Kanskje før jeg tar det, kanskje etter, men jeg vil uansett tenke gjennom hva det faktisk er bilde av. Hva som ligger bak. Finne en dypere mening. At andre enten bare kan se på bilde, eller se mer på det, tenke over det. Det er ditt valg hva du gjør, men jeg ønsker ihvertfall å gjøre det.

 

Jeg kommer ikke til å legge ut bilder hver dag (ikke at jeg har gjort det noen gang, men...).
Ny inspirasjon

Har så lite inspirasjon for tiden! Har så lyst å ta bilde av noe spesielt, noe spennende, noe som treffer folk. Sånn som Maiken Bull. Hun tar bilder som jeg kan sitte å se på, lenge. Jeg får det bare ikke til. Eller så tør jeg ikke. Jeg tør ikke vise noe annet enn det kjedelige som alle kan få til.

Bare se på Maiken sine bilder!

Alle bildene er Maiken Bull sine, og hun eier alle rettigheter. Www.Maikenbull.blogg.no
Parakeet
Sleepy


The old cameras

Var i London forrige uke, og det er verdens beste by! Den ene dagen gikk vi på marked, i Portobello road. Anbefales absolutt. På markede var det mange som solgte gamle kameraer, og jeg gikk og siklet på dem, åhh, hadde  så lyst på. Men jeg har et gammelt fra før av, og det får være grenser for hvor mange kameraer en person kan ha. Det mente ihvertfall pappa. Men så fant han et selv, som han bare måtte ha. 500 kr, ikke én ripe, så helt nytt ut, men er ca 50 år gammelt. Det tar utrolig gode bilder faktisk, selv om det er film og sånt. Tror jeg skal stjele det noen ganger, hehe. 

Tok også en del bilder med mitt gamle kamera i London, og tenkte å legge ut noen av bildene når jeg får fremkalt dem (hvis det ble noe), og skrive litt om kameraet i samme slengen.
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits