Dagens foto; A drop on the flower

 


Stikkord:

A flower

Who needs money to grow on trees, when flowers already does?

 

Do you like flowers?

Dagens foto; I didn't do it!

I didn't crush the TV!

 

Okey! I did it....What do you think?
Dagens foto; Fargeklatt

Elsker virkelig den fargeklatten der, altså.

 
Dagens foto; Kamera

Sorry for sen blogging, men jeg har vært ute av huset så og si hele dagen, i hverfall halve. Kvart på tolv gikk vi på besøk til noen mamma kjenner og kom ikke hjem før litt før fem. Og litt over fem kom Onkelen min og hentet oss for å spise middag hos dem. Så kom vel hjem for ti minutter siden... Jaja, blir bare dagens foto i dag da.

Min dypt elskeded besefar har verdens kuleste kamera liggende i en skuff. Et Zeiss Ikon fra 1937, kjøpt i1947. Mange minner er nok fanget med det kameraet, kan jeg tenke meg.

 

Hva synes du?

Har du et gammeldags kamera?
Dagens foto; Fredfullt på kaia

Bestefar på kaia

 

Hva synes du?

Liker du bilder med en litt gammeldags stil?
Dagens foto; I tåken

 

Fikk ikke lagt ut dagens foto i går, fordi det gikk ikke an å laste opp bilder, men her kommer det. Dagens foto fra i dag, kommer litt senere.

 

Hva synes du?


Skal begynne med dagens foto

Nå skal jeg begynne med dagens foto, og det skal jeg legge ut uansett hva (nesten), og det skal legges ut i tillegg til andre innlegg.

 

 

Hva synes du?

Ser du hva det er?

Har lagd....

Har lagd en ny stop-motion.... ganske kort, og en helt random sang, fordi sangene jeg laster ned med mobilen ikke fungerte...

http://www.youtube.com/watch?v=NkJuWTU54KM&feature=channel_video_title

 

Gikk ikke an å  legge inn selve filmen på blogg, men den ligger på youtube, linken over.
En herlig dag!

I går hadde jeg en herlig dag. Grunnet en litt  spesiell anledning, reiste vi til Skudenes og Haugesund og litt forskjellig mellom der. Har aldri vært i Skudenes før, men det var veldig koseelig. Fine, hvite, gamle hus. *LOVE*
Og så gikk vi innom kafèen til en som het Johannes, han var 80 . En kafè fylt med krimskrams, koselig.

I den fine solen stod denne søte blomsten og solte seg.

Da vi kom til Haugsund gikk vil litt og så i butikker... Jeg kjøpte meg et par converse. Hadde egentlig ikke tenkt å kjøpe, men så fant jeg ut at de var ganske fine, så da ble det dem. *Love* (igjen).
Og så var det middag. Vi gikk fobi en restaurant. Entrecote. Nam. Det var sånn utvalgt også, så den kostet bare 129. Hmm... billig. Vi bestilte. Alt var fint, blablabla. Så kommer servitøren og serverer drikke. Blablabla. Mens han står og heller sier han: "Vi hadde ikke mer entrecote, men". "Hmm, så var det jo derfor vi gikk hit" sa vi... Så så han på oss og sa:  "Okei, dere kan få indrefilet til samme pris, da". For en service! Indrefileen kostet egentlig 300 kroner. Det var sikkert bare for en av oss, tenkte vi. Neida for alle sammen! Og det var jo kjempegodt også. Jeg pleier ikke være sånn veldig matmenneske, men det der, det var godt. Dette var forresten på en restaurant/bar som heter Willy Knickersen. Anbefales!

Og avslutningen på dagen da. Nydelig solnedgang, mens vi kjørte gjennom et ganske uberørt stykke natur.Hva synes du?

Hadde du en herlig dag i går?
Boller og brus...eller?

Nei, ikke boller og brus, men fantastiske ikea-boller og saft. Og litt natur... Og noen mistenkelig menn i en sølvbrun toyota. Det er for det meste hva min andre dag i påskeferien har bestått av...

 

Bildet er print-screenet fra filmen jeg "tilfeldigvis" filmet av bilen da den kjørte forbi...

 

Hva har du gjort idag?

Har du møtt noen mistenkelige folk noen gang?
Have you ever....

Har du noen gang prøvd å lage en stop-motion film? Det er sånn at man tar mange bilder, i stedenfor å filme. Så hvis f.eks en bil skal kjøre, så må man bare flytte bilen bittelitt, og så ta bilde. Det tar bittelitt lang tid, på en måte. Men da jeg skulle prøve, fant jeg ikke stativet. Men, jauda, jeg skulle prøve likevel....kameraet bevegde seg hele tiden, fra gang til gang. Så det ble ikke så veldig bra. Men, skylder på at det er første gangen. Det er ihvertfall sant.

 

 
Litt nytt

I går var jeg i byen. Kjøpte litt nytt servise, var så koselig synes jeg.

Hva synes du?
Nytt

Nå har jeg fått ny header, hva synes du?

"Inspirasjonen" fant jeg på Caroline Wollums blogg og hennes header. Ta en titt innom bloggen hennes, hun er kjempeflink!

http://blogsoft.no/index.bd?fa=article.edit&ar_id=27236662


Mmmm

Bilde av twix, slettet dessverre det beste. Jaja.

 

 

Godt, ikke sant?


Heisann!"Nå tenkte jeg"

Nå tenkte jeg å være med på enda en konkurranse. Haha, det blir mange av dem for tiden! Temaet er dyr. Bloggen er Lena sin, og du finner den her.

 

Deltar med dette bildet:

 

Hva synes du?

 

Vet jeg har lagt det ut før, mennemen.

 

 
Ja!

For noen dager siden meldte jeg meg på en fotokonkurranse hos ellenwilks . Og nå er jeg trukket ut blant finalistene. Gå inn og stem på bildet du synes er finest da vel!

Dette bildet deltar jeg med:
Nærmer seg

Nå nærmer det seg 100 kommentarer. Ja, jeg vet at det ikke er så mye, men for meg er det mye...meen, den som kommenterer kommentar nummer hundre vil få en vurdering av bloggen sin. 

 

Slenger inn et bilde av min nye venn, Toodoo.  Toodoo er Oo.Tror ikke det er så mange som vet hva det er, men det er ihvertfall en liten figur, laget av papir.


Jeg er med!

Jeg er med i fotokonkurranse, der temaet er lys. Jeg valgte å bidra med disse bildene. Lyset ble sååå fint etter regnet en dag, så da tenkte jeg at de kunne passe.
Redigert: Gjort litt mørkere

 
Redigert: Ingen ting

 

Konkuransen er hos http://www.benediktebull.com/2011/03/24/fotokonkurranse-2/

Sponset av:  http://www.tvspelsweb.se/

Jeg ønsker: http://www.tvspelsweb.se/effektfilter-star-o58-p-2139.html

 

Hva synes du?

 

(Kunne dessverre ikke laste opp bildet i 800 px for da forsvant halvparten)

 

"Litt godt"

Denne uka har vi hatt prøve muntlig eksamen. Det er sånn forberedelse til muntlig eksamen. Og, når man skal sitte i to dager å bare jobbe med presentajonen, droppe trening, foto og venner og bare jobbe, jobbe, jobbe. Da er det viktig å ha noe oppmuntrende med seg. Såå. Her er det som opmuntret meg:Smågodt vet du!

Milkshake lagd av K. Kjempegodt!

Denne nydelige pusen (ja, jeg sier puse) kom inn da vi luftet litt.

Hvet godt hvilket bilde jeg likte best, men hva synes du?(Forresten var arbeidet verdt det! Gjett om jeg er fornøyd med karakteren eller?)

 
"Tenkte litt"

Satt og tenkte litt på sanger som jeg hørte mye på før, men som har gått i litt i glemmeboken. Kom på denne sangen, og synes den er så trist. Er virkelig i mot barnemishandling, og synes det er utrolig trist at dette faktisk skjer hver eneste dag.

 

 

Hva synes du?
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits