oslo


lørdags morgen pakket jeg kofferten og reiste til oslo. intervjuet jeg snakket om skulle nemlig foregå der. 

både lørdag og søndag ble brukt til å gå rundt i de fine oslogatene og på koselige kafeer.

mandagen var jeg totalt nervevrak før intervjuet. vet lite om hvordan det gikk, og skal derfor ikke si så mye om det her. 

hva synes du om bildene?

liker du oslo?

bilder fra instagram. hhaugh
lucky.

i'm a lucky one ♥

De siste dagene har jeg gått og ventet, ventet og ventet. Jeg har ventet på et brev som skulle dumpe ned i postkassen. I dag kom det endelig svar. Og jeg er sååå glad! I mars sendte jeg nemlig inn søknad for å gå VG1 (første videregående) i Frankrike. Og idag fikk jeg beskjed om at jeg får komme på intervju! Det er nemlig en "lang" prossess, med en omfattende søknad + intervju for å komme inn. Nå er jeg ihvertfall ett skritt nærmere drømmen om France, så håper vi at intervjuet går flott!

 

Kjenner du noen som går/har gått på skole i Frankrike, eller har/skal du?

Hva synes du om bildet?

Hadde ikke tenkt til å fortelle dere om dette før jeg fikk beskjed om jeg eventuelt kom inn, men klarte ikke å holde det hemmelig for dere ♥
be healthy

 

Eat good, work out, think positive, be healthy

Idag stod jeg opp åtte, for å jogge. Serriøst, verdens herligste følelse å trene på morgenen! Og idag hadde jeg så mye energi itillegg, jogget litt mer enn en mil i strekk.

Hva synes du om bildet?

Liker du å trene?
DREAM
Har sittet og fargelagt denne i photoshop. Skriften er lastet ned fra dafont, og heter Little Snorlax. Yup.

Hva synes du?
fintÅ våkne av solskinn gjennom lette sommergardiner.Å lese fine magasiner og bli inspirert.

Det er fint.

Hva synes du? 

 

Takk for de fine gratulasjonene på bursdagen min. Det var også fint!
sixteenIdag ble jeg vekket til sang, gaver, ballonger og roser. På skolen ble jeg møtt av kaker, sang og smil. Det var fint ♥

Nå er jeg seksten. Tenkt det!

Hva synes du?

Har du bursdag idag?
affection

Ute skinner solen. Bak alle skyene. 

Hva synes du?
barely breathing


Synes dette bildet var rart og skummelt, og jeg forstår ikke hvorfor jeg poster det. Menmen.

Hva synes du om bildet?

 
Through my phone

God helg alle sammen!

Hva synes du om bildene?

Hva heter du på instagram?

Følg meg på instagram! Hhaugh

Someday. Somehow


Tired. Headache. Cold. Today.

Hva synes du om bildet?

Svarthvitt eller farge?

 
Those days


Tenk

De dagene når livet ditt gjør det vanskelig for deg. De dagene du aller helst vil pakke deg inn i dyna og ligge og sove. De dagene du aller helst vil synke ned i jorda eller låse deg inn på et rom. De dagene skal du tenke på de gode minnene. Tenk på den dagen du lo og lo og, uansett hvor hardt du prøve, ikke kunne stoppe å le. Tenk på den dagen da du fikk en god karakter, eller da du tok et bilde du ble fornøyd med. Tenk på den dagen da alle sa fine ting til deg. Og den dagen da alt bare var bra, uten at du visste hvorfor.Tenk på de gode dagene.

Hva synes du om bildet?

Hva synes du om teksten?
Up side down

Today I'm a little upside down. The snow and the sun is running hide and seek. My mood plays hide and seek, as well. It's my good mood against my bad mood. I'm trying to let my good mood win, but it's not always that easy. It's never easy. Nothing is easy. Ever.

Do you ever feel like your up side down?

What do you think of the picture?
Strenght


Syns alle bør høre på denne sangen. Syns de er så flinke!

Kjekt at dere likte hverdagsinnlegget mitt, skal prøve å ha det innimellom, selv om jeg synes det er litt.... ikke meg (?). Uansett, veldig hyggelig å få fine kommentarer fra dere, lyser opp hverdagen min. Og det er ikke sånt jeg skriver bare fordi jeg er blogger og må det. Jeg mener det virkelig! 

Idag våknet jeg rett før åtte. Lagde meg frokost, før jeg hev på meg treningsklærne, løp en god runde og avsluttet med styrketrening. Jeg burde virkelig bli flinkere til å trene på morgenen, det er jo så utrolig deilig! Resten av dagen har jeg brukt på å prøve å lære meg å spille piano, som jeg skal fremføre, og får karakter på, på skolen. Forstår ikke hvordan folk klarer å spille piano, det er jo såå vanskelig!

 Hva synes du om bildet?

Var de flinke å spille/synge?

 
Lace all over
Lace all over

Eeeendelig har jeg funnet meg en blondeshorts! Syns de er så søte, men har ikke funnet noen enda. Før i daag, wiih! Gleder meg til å bruke den nå mot sommeren. Hvis det noen gang blir sommer da, idag snødde det nemlig. SNØDDE! Og masse. Er sikker på at det ikke har snødd så mye i hele vinter. Okei, nå overdriver jeg. Og dette er uinteressent for dere å lese. Jeg tror ikke jeg er så flink til å skrive hverdagsinnlegg. Men jeg prøver. Hah. Idag kjøpte jeg en grein. Med blomster. Jaha, tenker sikkert du. Men den er faktisk veldig fin. Skal få tatt noen bilder av den kanskje, sånn at dere får se hvor fin den er, og slipper å tenke at jeg er rar fordi jeg kjøper greiner med blomster på. Hade.

Hva synes du?

Burde jeg skrive mer hverdagsinnlegg?
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits