I'm on top of the world

I'm on top of the world

Et av bildene jeg tok en utrolig fin kveld. Er ikke helt fornøyd med bildene, men tenkte jeg skulle gi dem en sjanse.

I dag fikk vi tilbake alle standpunktkarakterene som vil stå på vitnemålet, utenom eksamen, selvfølgelig. Jeg er superrfornøyd (utenom én av karakterene), og er glad for at alt arbeidet har vist seg å lønne seg. Nå gjenstår "bare" muntlig eksamen, og så er jeg FERDIG for ai år. Dessten har jeg en fantastisk nyhet å fortelle dere, så følg med, hihi!

 Hva synes du om bildet?

Har du fått standpunktkaraterene dine?
serendipity

Serendipity.

Å fotografere disse bildene var kaldt, selv om det var sol og jeg hadde  en stor genser på meg.

Hva synes du om bildet

Serendipity; A happy accident, something good you found, without searching for it. Thats how I take my photos. I don't try that hard. I just let i it come to me, by a happy accident.
summerflowerssummerflowers 

Ukens to første dager brukte jeg på klassetur! Solen skinte, jeg tok årets første bad, tok mange bildet og hadde det veldig fint!

Hva synes du om bildet?
through my phone

Ja. Der var jeg igjen.

Som jeg skrev i forrige uke, kom jeg opp i matte-eksamen. Hele helga ble brukt til å jobbe frem til det, i tillegg til at jeg hadde mattetentamen dagen etter det igjen. Puh, jeg var sliten! Sliten har jeg for så vidt vært hele resten av uka også, jeg har rett og slett ikke orket noen ting. Det hele føltes mer ut som en kraftig forskjølelse, men hvor tett nese, sår hals og hoste var blitt utelatt. Nå begynner jeg å føle meg litt kvikkere igjen, så skal prøve å oppdatere litt bedre her også!

Bildene er de siste fra Instagram. Hhaugh.

Hva synes du om bildene?

Hvordan har den siste uken vært for deg?

 
inhale. exhale.

 
breath. just breath.

idag hadde vi forberedelsesdag før matteeksamen. etter åtte timer (seks timer skoletid + to timer "overtid" med Kristin) sendte lærerne oss hjem. da begynte læringskurven og gå nedover, og 5*5 var plutselig verdens vanskeligste regnestykke. nå burde jeg vel egentlig være sosial, men jeg kjenner bare øynene klippe, og er ganske sikker på at jeg kommer til å sovene veldig, veldig snart.

 

hva synes du om bildet?

hvordan har din dag vært?
my name is mathda blir det matteeksamen på meg! tror vi ble seksten stykker som skal få æren av å begrave hodene våre i mattebøkene de neste dagene.

hva kom du opp i?

 

lykke til alle som kom opp i eksamen idag. du er flink ♥
feather


i morgen får jeg vite hvar jeg kommer opp i, i skriftlig eksamen. jeg er ekstremt spent.

hva synes du om bildet?

skal du komme opp i eksamen i morgen?
trettende mai

i can feel the spring

akkurat nå stråler solen ute. det er så herlig. jeg må riktignok sitte inne med innlevering og prøveøving, men jeg får se solen gjennom vinduet; det er ihvertfall bedre enn ingen sol.

hva synes du om bildet?
let summer come

 

i've been gone for a while. whoops

Idag stod jeg opp kvar på åtte til solskinn og fuglekvitter. Dagen har gått til å gjøre lekser, jogge, spise på café med bestefar, jogge i skogen, gjøre lekser. 

Hva synes du om bildet?

Liker du det nye designet mitt? Noe som er feilt eller noe du ikke liker?
breathi don't wanna be someone who walks away so easily

what do you think of the photo?
journal 

idag, kan jeg offisielt si at jeg er ferdig med alle tentamener på ungdomsskolen! det er en heeerlig følelse!

nå er det så utrolig lenge siden jeg har vært ute og tatt bilder, men idag realiserte jeg en idè jeg har hatt i hodet en god stund. bildene ble ikke heeelt slik jeg hadde tenkt, men skal redigere dem, og se om jeg blir fornøyd likevel. Imens legger jeg ut litt bilder fra oslo, fordi oslo er sååå fin by.

hva synes du om bildene?

gleder du deg til å se bilder?
repost


wooh, jeg reposter et bilde

Dagen skulle brukes til lekser, innleveringer og prøver. PCen ble infisert av virus, og jeg ble sittende å prøve og fikse det. Derfor har jeg nå så mye å gjøre, at jeg reposter et bilde. 

Hva synes du om bildet?

Har du mye å gjøre?
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits