På ferie

Må bare si unnsyld for ikke å ha blogget. Har ikke hatt internett, og kommer nok ikke til å ha det på lenge. Sitter nå på en låne-PC, på et hotell, så jeg har ingen bilder, heller. Arkiv-bilde.... 

Må bar esi at designet mitt er ikke helt ferdig, menyene fungerer ikke helt. Men, jeg skal få fikset det, når jeg kommer hjem igjen.
Nyskjerrig

Et nyskjerrig enkorn i den fantastise byen, London.


Bildeserie; Fugler

Skal starte en ny bildeserie, med fugler.
Sommer kommer..

Et bilde som jeg har sendt inn til fotokonkuransen til TV2. Har du lyst til å stemme? Klikk på teksten, hele innlegget her, så kommer du inn på siden. 

 Skriv i kommentarfeltet hvis du har stemt, så skal jeg linke til de tre bloggen jeg liker best av de som har stemt. Eller alle hvis det er mindre enn tre. Linking i 4 innlegg.

 

"Juks meg til stemmer", ikke sant? Men så er det nå en gang sånn at på slike stemmekonkurranser må man nesten gjøre det.
Like a weightless featherNå lurer dere sikkert på hvorfor jeg plutselig poster to innlegg rett etter hverander. Det er nemlig fordi jeg fant en mappe med masse bilder, som jeg ikke har lagt ut før. De er nesten en måned gamle. Juppsann. Og en ting til, jeg har bestemt meg for å bare ha et bilde i hvert innlegg, og heller ha flere innlegg.

I tillegg har jeg virkelig fått tilbake blogglysten, det er jo sommerferie, og nytt design, vet dere. Egentlig litt fornøyd med designet, fordi det er enkelt og oversiktlig, og jeg har laget det selv. *stolt*. Og så har jeg hatt rekordmange lesere. Hele 10 stykker har vært inne og lest. *Ironi*. Men det er faktisk mange for meg. Hemhem, jeg tror jeg trenger flere lesere. Hallo alle der ute, kom og les!

 

Hva synes du om bildet?

Hva synes du om det nye designet mitt?

Har du tips for å få flere lesere?
The little, red ladybug
Om bloggen

Om bloggen

Denne bloggen skrives av ei jente som er glad i å ta bilder, og blir veldig glad for tilbakemeldinger. Jeg har ikke holdt på med fotografering så lenge, men synes det er utrolig gøy.

Utstyr

Jeg bruker kameraet Canon EOS 550D og er veldig fornøyd. Jeg låner (hihi) mye av utstyret av diverse familiemedlemmer, og har derfor tilgang til å bruke en del, blant annet et par zoom-/telelinser og zoom-extendere. I tillegg et par extensiontubes, for macro-fotografering. 

 

Kamera

Canon EOS 550D, ca 5.500 kr.

 

Objektiver

- Canon standardobjektiv, 18-55 mm

- Canon, 80-200 mm, gammelt objektiv

- Telelinse, husker ikke hvor stor. Denne bruker jeg dessuten ikke så ofte, fordi den er svært tung. 

Telelinse: Fin til å fotografere månen, da.

 

Extendere

Zoom-extendere, disse har jeg ikke brukt enda, for som sagt er lite av utstyret mitt.

Macro-extendere, 12 mm og 36 mm. Disse bruker jeg ofte. Det åpner seg liksom en helt ny verden år man plutselig kan se de små, små detaljene.

Macrofotografering. Sommerfugler er SMÅ!

 

 

Legger kanskje ut mer her
 

 

 
Ferdig med nytt design


Jeg har fått meg en meny øverst. Holder på med litt andre ting fortsatt, men nærmer meg ferdig. Det er ikke de store forandringene, akkuratt, men gjett om det tar tid!


€ Jo, forresten, jeg skal begynne å bare bruke kategoriene som står i menyen, har du noen tips for å få vekk de som ligger til høyre?
Blomst

 Nytt design og hvilken header

Laaang tittel. *Me don't like*

 

Okey, ikke akkuratt nytt design helt enda, men jeg holder på å teste litt, og fikk veldig god hjelp og tips fra Helle Stavholt. Jeg er nokså blond når det gjelder design, såå.

Tenkte å få meg en ny header, riktig nok bare et bilde, for jeg orker ikke å lage en med flere bilder. Men, jeg tenkte litt på å ha den jeg hadde for en stund siden, siden den er litt sommerlig, siden det nå er SOMMERFERIE! Det er forresten utrooolig herlig. 

Denne:Eller denne, uten tekst:

Eller denne, med tekst:€ Hvilken likte du best?

€ Si ifra hvis du ikke likte noen av dem.

 

God sommer  
Jeg trenger visst litt hjelp...

Jeg poster dette innlegget på nytt, fordi jeg ikke fikk svar på det sist gang og jeg trenger virkelig hjelp.

Kan noen fortelle meg hvordan jeg gjør sånn at bildet ikke går helt inn i teksten med arkiv og kategorier?

Kan selfølgelig laste bildene opp i mindre størrelse, meen, jeg vil ha de litt store...

Og så lurer jeg på hvordan man får menyen oppe. Dette er vel noe med sånne HTML koder og sånt, men det forstår jeg meg rett og slett ikke på.

€ Har du noen tips?

€ Eller kanskje et design? Jeg bare tuller...eller hadde ikke skadet med ett nytt *hint-hint*

Nå skal jeg gå og ta litt bilder, og jeg forventer å ha fått et svar innen jeg kommer tilbake...humhum, bare tuller.
Nail polish
In the woods
DoggyJeg har stjålet hunden til Mella. Den er søt. Den ville ikke bli tatt bilde av. Derfor er det bare ett bilde. Hunden var søt på bildet. Derfor legger jeg det ut.
Blæblæblæ

Når har jeg akkuratt stått og tatt over 70 bilder av neglelakkene mine, prøvd å få dem til å dryppe og sånt, men neida. Ingen bra. Absolutt INGEN bra. Blæblæblæ!

Slenger derfor inn et bilde fra 2009, av verdens kuleste kjøretøy.

Og en ting til, hver så snill å svar meg på det forrige innlegget. Hihi. Jeg får fnatt.
Design... er stress

Kan noen fortelle meg hvordan jeg gjør sånn at bildet ikke går helt inn i teksten med arkiv og kategorier?

Kan selfølgelig laste bildene opp i mindre størrelse, meen, jeg vil ha de litt store...

 

€ Har du noen tips?

€ Eller kanskje et design? Jeg bare tuller...eller hadde ikke skadet med ett nytt *hint-hint*
Design-fail

Ooops, nå byttet jeg vist design uten vilje. DET SKAL IKKE VÆRE SÅNN. Men, så jeg fant ut at jeg skal endre litt på designet når jeg først er i gang...

 

Følg med!
Beautiful color
Discover the world
The abandoned garden
A dogs eye
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits