Sumar i regnet

Heisann hoppsann i regnet!

Har reist til Østlandet, på besøk til farmor og farfar. Hadde to dager med strålende sol, to dager jeg syns selv jeg utnyttet svært godt. Har faktisk blitt litt brun!

Så kom selvfølgelig regnet igjen, men det er jo litt koselig det også. Da kan man sitte inne uten å få dårlig samvittighet.

 

Hva slags vær har du?

Er du fornøyd med det?
Singing in the rain

Foto: Mamma (med mine innstillinger og oppstilling, hehe. Kombinert kamerastativ, og fjernutløser. Bare tuller, mamma)
God sommer!

God sommer alle sammen!

Mitt snitt i år. Fornøyd, men skal bli bedre til neste år! Da er det tiende klasse..

 

Forresten, vil du like facebooksiden min? Den er her!

Forrige innlegget ble slettet (hvorfor?), så poster bare bildene på ny.
Vår i lufta

Hvis man ser bort i fra de småinnleggene jeg har hatt på bloggen i det siste, er det over en måned siden et ordentlig blogginnlegg ble postet på bloggen. Siden da har jeg blant annet blitt konfirmert. Hadde en utrolig fin dag sammen med familien ♥ Jeg har spist sushi for første gang. Hjemmelaget til og med. Ikke min favoritt, og siden dette er et gladinnlegg, blir det ikke bilde heller.Jeg har vært med på å samle inn flere hundre tusen kroner til barn i Rwanda, og håper at noen av dere også var med på det i går. Kaizers-konserten var kanon, og "privat" møte med bandet var ikke gale det heller.Jeg har også spilt inn sang med Marie ♥ Jeg sang riktignok ikke, men dere kan få høre Marie, hvis hun sier ja.

Har du fått vårfølelsen?
Kaizers og Unicef-konsert

Tenkte bare jeg skulle ha litt reklame her. Vi på min skole har nemlig hatt et prosjekt sammen med Unicef og Kaizers Orhestra. Idag er liksom avslutningen, med stor veldedighets-konsert.

Bilde: Fra rigging til konserten i kveld

Inntektene går direkte til Unicef og deres skoleprosjekt i Rwanda. Pengene vil sikre skolegang for flere hundre barn hvert år, som igjen kan hjelpe dem oppover senere i livet.

Bilde: Fra kakesalget, laget av ei på skolen

Hvis du har lyst til å hjelpe kan du komme til Hundvåg, til HUNDVÅGHALLEN, ca. kl. 19.00 (konserten begynner 19.30) hvor du kan kjøpe billett i døren til 300,- stykket!
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits