kanelisvingene
da jeg var liten kalte jeg skillingsboller for kanelisvingene. ikke kanel i svingene, men kanelisvingene. jeg tror ikke det var før flere år etter at jeg lærte å snakke, at jeg forstod hva jeg egentlig sa. 

her om dagen bakte jeg ihvertfall kanelisvingene, eller skillingsboller om du vil. jeg er veldig glad i å bake, når jeg er alene, og kan danse rundt på kjøkkenet, mens jeg synger og baker og vasker på en gang. det er fint.

hva synes du?

er du glad i å bake?
where am i going?

fra i fjor sommer

det var ingen som klarte å gjette hvor jeg skulle. men jeg skal til madeira!! det er en øy utenfor portugal, oog ja. jeg vet ikke mer for jeg har ikke vært der enda, men har hørt at det skal være veldig fint der! det skal ihvertfall bli utrolig herlig å reise bort en stund! vurderer å ta med kamerastativ. det tar en god del plass, men det hadde vært gøy også!

meen, det er mulig det ikke er internett på hotellet. jeg som hadde sååå store planer om å ta masse fine bilder og dele med dere. jaja, skal PRØVE å finne et sted med internett, så følg med likevel. 

skal jeg ta med kamerastativ?

hva synes du om bildet?
travelling


etter jeg hadde tatt bilder til DETTE innlegget, kjedet jeg meg litt. resultatet ser du ovenfor. wohoo. jeg synes det er gøy å se litt andre bilder også, selv om det er fotoblogger!

igår kveld dro jeg til byen og spiste middag med to søte jenter, ingrid og solveig. det var såå koselig! idag har jeg ikke gjort så veeldig mye, og i morgen reiser jeg. kan noen gjette hvor jeg skal? hint: sol, sjø og varmt. wihoo!

hva synes du om de nyyydelige bildene av meg, haha?

hvor tror du jeg skal?
flower

walking in a flower field. sun in your face. wind in your hair. perfect.

what do you think?

Through my phone

er ikke i form idag, så selv om jeg hadde store fotoplaner, blir det nok ikke flere innlegg enn dette.

hva synes du?
hva heter du på instagram?

Heter hhaugh på instagram! Dessuten har jeg en egen som heter haugeh, hvor jeg legger ut bilder fra bloggen, med flere i samme serie. Følg meg gjerne!
expressions

 

expressing feelings is hard through words. i've tried hard to tell you. i hope you now understand.

hva synes du om bildet?

gøy at dere likte videoen i forrige innlegg (HER)!
a room. my room.

sett på 720p

jaa, det var noen som ville at jeg skulle legge den ut, så her er den; time lapse av at jeg rydder rommet!

haha, fint eller? pleier ikke å ha rotete rom. bare litt rotete. jeg tror bare jeg har vært i min egen lille boble den siste tiden på grunn av eksamener, ferdig med ungdomsskolen, Frankrike osv, at jeg helt har glemt å gjøre ting. jeg har trent lite, tatt lite bilder, og ja, ryddet lite. jaja. hva synes du forresten om den grønne veggen? det var en veldig god idè jeg hadde for noen år siden. nå har jeg lyst til å male den hvit.

hva synes du om filmen?

hva synes du om rommet mitt?

 

original-videoen av sangen finner du HER. er den ikke fiin?

 

#video #film #rom #foto #fotografi 
blow


the wind blows love to the world

idag har vært en veeeldig rolig dag. jeg har ryddet rommet, noe som kreative meg selvfølgelig måtte lage en time lapse (mange bilder til en film) av. vurderer om jeg skal legge den ut, haha.

hva synes du om bildet?

skal jeg legge ut filmen?

 

det var noe feil med hvert eneste av disse bildene. her ser toppen min helt rar ut. huff.
messed up

messy

it feels like it's all messed up. i'm not sure if it's the world, me, or just my brain. or if anything is messed up at all.

what do you think of the photograph?

have you ever had that feeling?
petit déjeuner

crêpes à la Maren Vik

god morgen! okei, jeg våknet halv ni, så det et vel egentlig god ettermiddag for meg. uansett, hvordan føles det å ha sommerferie? jeg synes i hvertfall det er herlig! det gir meg tid til å lage god frokost, som jeg kan nyte lenge. med musikk på øret og et fint magasin i hendene, er det en herlig start på dagen. 

hvordan starter du dagne din når du har fri?

hva synes du?

fikk forresten ikke så mange tilbakemeldinger/spørsmål på det forrige innlegget (HER). ta en titt og legg gjerne igjen et spørsmål eller noe, så tar jeg en svarrunde om ikke alt for lenge
summernights

jeg har et innlegg jeg skal skrive. jeg har bare ikke kommet så langt. det innlegget skulle vært postet i går, men det ser dere jo at det ikke er. nå kommer det. og det blir nok litt langt. håper likevel du vil lese det.Er det noen som husker at jeg var i Oslo for en halvannen måned siden? Er det noen som husker hva jeg gjorde i Oslo?

For de som ikke husker; jeg var på intervju for å gå på skole i Frankrike. Nå har jeg fått svar. Jeg har kommet inn!

For meg er det fortsatt helt uvirkelig. Om litt over to måneder sitter jeg i en fremmed by i et fremmed land med fremmede folk som snakker et fremmed språk. Jeg skal gå på vanlig fransk skole, og ha fag på samme linje som de andre elevene. På fransk. Det kommer til å bli utfordrende. Veldig utfordrende. Likevel gleder jeg meg masse. Jeg er sikker på at jeg kommer til å lære masse, både faglig, språklig og ikke minst, mye om meg selv. Jeg kommer til å møte mange nye mennesker og oppleve mye. Jeg kommer til å ha oppturer og nedturer. Jeg kommer til å ha ett år i alene Frankrike.

På torsdag var det som sagt avslutningsfest og vitnemålsutdeling. En utrolig fin avslutning på ti fine år. Fine innslag på forestillingen, og koselig middag med hele trinnet etterpå. Jeg ble kåret til trinnets nerd (tar det som en kompliment, heh). Klarte å holde tårene tilbake, helt til lærerne plutselig stod på rekke for å si farvel til oss, og det var klart for meg at jeg skulle forlate skolen for godt. Jeg fikk masse lykkeønskninger av både lærere og elever, med fine ord om at dette går bra. Trist å si farvel til venner, men satser på å møte i hvertfall noen av dem i løpet av sommeren!

Igår måtte jeg ta farvel med fineste besteste vennen. Skikkelig filmstemning; ute, en regnfull kveld (okei, det hørtes bare teit ut, men det er sånn vi er, så). Årh, vi reiser bort motsatt av hverandre hele sommeren, og vet ikke om vi sees igjen før jeg drar. Kommer til å savne deg! ♥

Hva synes du?

Har du noen spørsmål?

 

#utveksling

 

 
one more to go
don't know what to do

i morgen er siste dag på skolen som jeg har gått på i ti år. i morgen er jeg ferdig meg skolen. 10 år med skole, ferdig. kjenner at jeg kommer til å savne både elever, lærere og skolen utrolig mye (ja, jeg er den typen som liker meg på skolen)! på kvelden skal vi ha forestilling og vitnemålsutdeling, før det blir middag med elever og lærere. tror det blir en fin, men trist avslutning. 

er du (snart) ferdig med tiende klasse?
sommerdag
idag har jeg vært på båttur med familien. det var så fint. elsker å kjøre båt, med vind i håret og sol i ansiktet. herlig!

 

hvordan har din dag vært?

hva synes du?
through my phone

jeg har vært litt borte den siste uken. har null inspirasjon.

har du noen fine blogger til meg?
jättefin

en enkel bild i dag

igår var en mycket bra dag. vi packade mat och filtar, och gick på en picknick på stranden. det var mycket prat och skratt, och några bilder på den fina kvällssolen. en riktigt trevlig dag!

vad tycker du om detta foto?

har du gjort något bra i det förflutna?

 

jättebra svensk, eller hur?
six is the number
do you understand?

åååå, så uendelig godt å være ferdig. de tre siste dagene har jeg nemlig sittet med eksamenforbereding. jeg kom opp i engelsk (fuck, var min førstereaksjon), med temaet novel vs. film. en lettere fortvilet hilde satt i går og prøvde å skrive, men alt ble bare feil. fikk til slutt ned noen punkter, som viste seg å være meget fornuftig da jeg våknet med et klart hode i dag. klarte (til slutt) å roe ned eksamensnervene, og vandret fornøyd ut med en sekser. guuud, så lykkelig!

har du hatt muntlig eksamen?

hva synes du om bildet?
curled up


i just want to curl up. in my bed. and stop thinking. if only just for a minute.

det nærmer seg sommerferie. det skal bli godt. samtidig som jeg gruer meg utrolig mye til å forlate den fine klassen min. huff.

hva synes du om bildet?
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits