she watched the world

She watched the world with eyes that had seen nothing but love
She tried to understand what kind of world she lived in 
What kind of world she had been protected from all this time

She understood nothing
And everything 


what do you think of the photograph?

What do you think of me writing "poems"?
smile


jeg har (dessverre) ikke kommet lenger med pakkingen enn der som jeg var i går. jeg har sovet dårlig i natt. naboene spilte musikk til klokka fire, og jeg endte med å legge meg på gulvet i stua og sove. jeg har vondt i hodet. sånn. dagens lille utblåsing, nå kan jeg smile!

I morgen reiser jeg som sagt til Oslo, og da er sommerferien min offisielt over for i år. Huff, misunner dere som har sommerferie liiitt lenger, men det blir nok bra i Oslo likevel! Har forresten mange (MANGE) bilder i denne serien. Vil dere se mer, eller syns dere det er kjedelig med mye likt?

Hva synes du om bildet?

Skal jeg poste flere bilder i samme serie?
tåkeverden


the fog swept me in

nå har jeg så smått begynt å pakke, for reisen til Oslo. skal tilbringe en hel måned i Norges hovedstad, møte de jeg skal reise med, lære fransk, og matte  fransk. gleder meg, jeg. håper på å få mye ut av de fire ukene. 

hva synes du om bildet?
Q/A - Frankrike

Kjenner det har blitt lang tid mellom innleggene i det siste. Får så lite tilbakemelding på innleggene mine, at det frister lite å droppe sol og varme, for å blogge. Her kommer uansett svarene om Frankrike og mitt kommende år der!! 


 

Hvor lenge skal du bo i Frankrike?

Foreløpig et år, og så har jeg planer om å fullføre videregående i Norge. Men, man vet aldri hvilke vendinger livet tar!

 

Hvorfor ønsker du å gå på skole i Frankrike? Hvorfor ikke bare i Norge?

Det er mange grunner til at jeg ønsker å gå på skole i Frankrike. For det første er det noe med det sosiale. Møt nye folk, skap minner. I tillegg er det kultur, ikke nødvendigvis historisk kultur, men mer "hvordan lever man i Frankrike", "hvilke vaner har de" osv. Dessuten er det et nytt språk. All undervisning foregår på fransk, og man har ikke noe annet valg enn å lære seg språket. Det tror jeg at jeg vil ha stor fordel av senere! Og så er det selve pensum. Spesielt innen realfag, har jeg inntrykk av, ligger Franksmenn et godt stykke foran den norske skolen, og jeg håper med det at jeg kommer til å lære en del mer enn det jeg ville gjort på en norsk skole. Sist men ikke minst er det arbeidsvaner, struktur osv. Fransk skole er en god del strengere enn norsk skole, og det er noe jeg rett og slett synes at virker veldig fornuftig!

Benytter anledningen til å dele tidenes fineste bilde av meg. Jaa...

 

Er all undervisning på fransk?

Ja, all undervisning er på fransk. Heldigvis skal jeg og resten av folkene gjennom et intesivt forkurs i Oslo i fire uker, for å lære mest mulig fransk før vi kommer ned. Det å lære seg språket blir nok likevel den største utfordringen.

 

Skal du blogge fra Frankrike? 

Jeg skal prøve å blogge så mye som jeg har tid til og har mulighet til! Usikker på hvordan internettilgangen er der, itillegg til at jeg kommer til å bruke MYE tid på skolearbeid. Har likevel store planer for å fortsett å oppdatere dere. Det blir sikkert interessent å lese, og også kjekt for meg å se tilbake på. Så, ja!

 

Skal du bo i egen leilighet?

Nei, det skal jeg ikke. Jeg skal som sagt gå første året på videregående i Frankrike, og da bor man på internat, og deler rom med en del andre. I helgene skal jeg bo hos en vertsfamile, som jeg virkelig ser frem til å møte!

 

Hva kommer du til å savne mest med den gamle klassen?

Tryggheten! Jeg er i utgangspunktet en litt usikker person, men klassen min har fått meg til å føle meg mye mer trygg på meg selv. Så mange hyggelig, snille, gode elever som jeg virkelig kommer til å savne. I tillegg til mine fantastiske lærere, som jeg er sikker på at er de beste som finnes!

 

Lurer du på noe mer, er det bare å skrive nedenfor! Ingen spørsmål er for dumme, og jeg setter veldig pris på spørsmål og andre tilbakemeldinger!

 

#utveksling #frankrike13/14
sommerdager

 de siste tre ukene har jeg prestert å lese hele fire romaner. bøker er skikkelig sommer.

den siste uka har jeg tilbragt hos bestefar, og de siste dagene har vært ekstra koselige. 

det har vært grilling i sola, og jeg har plukket markjordbær og blåbær

det har vært latter og glede, men også avskjeder med familie som jeg ikke kommer til å se på lenge.

hva synes du?

har du hatt det fint?

svarene om Frankrike kommer i morgen. gå inn HER og still meg spørsmål hvis du lurer på noe angående mitt kommende år i Frankrike!
infinite


let's go and watch the waves

the evenings on Madeira where the most beatuiful. a light breeze blew you hair softly around. the sun sent its' last rays over the hill. the waves hit the stones gently at the beach. and i, i felt infinite 

what do you think of the picture?

what do you think about the caption?
hide and seek

wherever you are

min mangel på inpsirasjon og trang til å gjøre noe i photoshop, her om dagen, førte til dette bildet.

hva synes du om bildet?
believe

believe

frie fugler en varm sommerkveld.

hva synes du om bildet?

 
bysomemiracle

da har jeg valgt ut vinneren av linkerunden. det var utrolig mange fine blogger, valget falt til slutt på fine Maria, og bloggen bysomemiracle (HER). hun tar utrolig fine "hverdagslige" bilder, noe som jeg personlig liker veldig godt!

hva synes du om bloggen?

hvilke blogger liker du?
same old empty feeling


her er det regnfullt, men det er fint. jeg liker regnet. 

til nå idag har jeg kun sittet i en krok i senga, spist sjokolade og sett gjennom bilder fra turen. er virkelig glad for den turen, har fått mange minner som jeg kan ta med meg til Frankrike. det er nok bra.

hva synes du om bildet?
Through my phone

Instagrambilder fra de to siste ukene. Har fått over 2000 (!) nye følgere den siste uken. Wii! Heter hhaugh og haugeh på instagram.

Da var to uker på Madeira nesten ferdig. Nå ligger jeg ved bassenget og slapper av, men om bare noen timer sitter jeg på flyet med snuten hjemover. Ææ, vil bare være her liitt lenger!

Hva synes du om bildene?
Er du, har du vært eller skal du på ferie?
waves

i could stay here forever, if only you where here with me.

jeg tok turen ned på stranden en kveld, og tok en god del bilder, blant annet dette. det var egentlig utrolig stress, fordi fjernutløseren ikke nådde bort, folk gikk forbi og stirret og spurte om de skulle ta bilde for meg (nei, jeg vil ta bildene SELV) og bølgene hold på å slå kamerastativet over ende. det var uansett fint å være alene på stranden, i det fine lyset om kvelden.

hva synes du om bildet?

vil du ha flere bilder i samme serie?
village 

madeira er kjent for sin vakre natur. der svarte det virkelig til forventningene.

vi er en slik familie som ikke klarer å ligge på stranden i to uker. til nå har vi vært på to fjellvandringen pluss en liten fjelltur (jeg ser på det som trening, heh), bananfestival og espadafestival (nasjonal-fisk-festival).

hva synes du om bildet?

har du vært på madeira? 
fading

sometimes, sitting alone in a quiet place, is just enough for me

dagene her går i ett. plutselig er sola gått ned, og kvelden kommer sigende. sola har forøvrig gjemt seg bak en merkelig tåke de siste dagene, noe som ikke har gitt meg særlig fotolyst. idag har den derimot skint hele dagen. sommer ♥

hva synes du?
birds.

Free fallin'

Noen ganger må man bare ta et typt pust. Trekke inn ren luft og slappe helt av. Slutte å tenke, bare være. 

Hva synes du om bildet?

Repost av et tidligere innlegg
fly fly butterfly

yesterday, we visited a cute, little park. there were a lot of beautiful flowers, fresh air and one, lonely butterfly.

what do you think?

madeirathe woods at grandpa is my favourite place in the world

ahh, det er så herlig med sol og varme! fant hedigvis internett på hotellet, wii, men har ikke kommet så langt som å oppdatere dere. skulle faktisk skrive et innlegg her om dagen, men da ville ikke PCen koble seg på. nå funker det ihvertfall! skal prøve å oppdatere dere med "madeira-bilder" når jeg får tatt noen. haha, er det bare meg som glemmer å ta meg seg kamera, eller glemmer å ta bilder?

er du på ferie?

hva synes du om bildet?
let the wind

let the wind blow away the anger. the pain. the sorrow. grief. hate. 

what do you think?
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits