journées d'ètè

Hei igjen, ja! Da gikk det nærmere to uker siden forrige oppdatering her. Har så og si ikke rørt kameraet den siste tiden, men har gjort mye annet. Det har blitt en del båtturer, noe som jeg synes er utrolig herlig. Vind i håret, høy fart ute på sjøen og grilling på et svaberg på en øde øy. Det blir ikke mer sommer enn det! Jeg har også sagt hadet til søte Solveig, som har flyttet til USA for et år. Huff, jeg kommer hjem og hun drar. Jaja, du må kose deg masse Sol ♥ For noen dager byttet forresten en fransk familie hus med noen som vi kjenner, og jeg tok derfor kontakt med dem. Jeg spurte dem om de ville være med på båttur, noe som de gjerne ville. Dette var selvfølgelig nytt for en familie som bor midt i Paris sentrum, og jeg tror de storkoste seg! Jeg skal passe barna (som forøvrig er supersøte) hvis de trenger det, kanskje gå til Preikestolen med dem. Ellers har jeg lagd en god del mat, masse smoothie (naminam), vært en dag på Gladmat, gått på café, lest og selvfølgelig badet masse. Og så har jeg bygd en benk, haha!

Jeg nyter ihvertfall herlige, norske sommerdager, med tidenes fineste sommer. Fysøren, så herlig med solen og varmen vi har her i Norge i år!

instagrambilder fra den siste tiden. følg meg gjerne - @hhaugh

I dag våknet jeg med ett rykk litt før klokka sju, og bestemte meg for å ta en drøy times treningsøkt på morgenkvisten. Det var utrolig herlig, men med bakkeintervaller og styrketrening var det utrolig tung. Er sikker på at jeg kommer til å gå rundt som en kråke i morgen, haha. Avsluttet økten med et bad i sjøen for å kjøle meg ned, og det var virkelig verdens herligste følelse. Det må virkelig prøves!

Hva har du gjort i det siste?

Hva synes du om bildene?
summersummersummer

Heisann!

Herreli, så herlig vær vi har hatt de siste dagene, det er jo bare helt skjønt! Selv om jeg håper finværet holder seg, skal jeg likevel ikke klage på gråværet hvis det kommer. Nå har jeg jo blitt overøst av varme solstråler siden jeg kom hjem fra Frankrike, og jeg har virkelig ingen ting å klage på. Har badet flere ganger til dagen, spist lunsj i hagen, tatt nattbad i sjøen og
selvfølgelig grillet. I går ble vi sittende ute med noen familievenner til lenge etter at solen gikk ned, og det var så utrolig hyggelig. Skikkelig typisk sommeridyll med mat og drikke, utsikt over havet og herlig folk.

summerfeeling

Har du fått sommerfølelsen?

Hva har du gjort på i det siste?
fjelltopp

Hei og god helg! (Selv om det er ferie). Onsdag bestemte vi oss for å gå på fjelltur selv om gradestokken viste over 30º og nyhetene meldte årets varmeste dag. Jeg ønsket å ta det som en treningstur og løp fra de andre. Jeg ventet på toppen en god stund, men da ingen kom bestemte jeg meg bare for å gå videre. Det var lurt, for da jeg kom ned satt mamma og pappa allerede og ventet. Det viste seg at jeg hadde gått feil (gikk på feil fjell, haha) og de snudde da de ikke fant meg igjen. En fin (og varm) tur ble det likevel. Spesielt deilig var det å gå alene i flere timer, uten forpliktelser ovenfor andre og bare se på naturen. Dette er noe jeg ihvertfall ikke hadde mulighet til da jeg var i Frankrike, noe som jeg virkelig har savnet. Jeg tok ikke så mye bilder, men det ble ett bilde med selvutløser på toppen av fjellet. Hurra!

 

i'm on top of the world, eller nosånt

 

 

Liker du å gå på fjelltur?
VIDEO: How I edit photos

Hei! Har fått forespøsel om å vise hvordan jeg redigerer bildene mine, og det skal dere jo selvfølgelig få. Dette er bare helt basic, hvordan jeg redigerer lys, farger og skarphet i bildene mine. Hvis dere har spørsmål, ting dere ikke forstår eller forslag til andre ting jeg kan vise er det bare å skrive det ned i kommentarfeltet! Før og etterbilde av bildet jeg redigerer i videoen


Jeg tar bildene mine i RAW-format, noe som tillater en mye større kontroll over lys og fargerm uten å ødelegge bildekvaliteten. Jeg redigerer bildene mine i Photoshop Elements.

 

sett på 720p!

 

Hvert foto er unikt og trenger sin egen redigering, og jeg redigerer derfor ikke hvert bilde likt. Det samme gjelder for å få frem ulike følelser og stemninger. Prøv deg frem, og finn en metode som du liker!

Jeg er heller på ingen måte utlært i bruk av Photoshop og jeg gjør bare det som jeg synes passer og ser fint ut.

Hva synes du om filmen? Var det nyttig?

Har du noen spørsmål?

Har du andre ting du trenger hjelp til?

Del gjerne innlegget hvis du synes det var interessant!
improvements

Hei dere! Tusen takk for at dere skriver så utrolig mye fint til meg for tiden. Jeg merker at jeg er alt for dårlig til å vise at jeg setter pris på dere, men det gjør jeg virkelig! Dere aner ikke hvor glad det gjør meg å se de hyggelige kommentarene deres ♡ and i told you to be patient.

Jeg har lenge tenkt på at jeg virkelig har lyst til å få bloggen opp å kjøre igjen. Jeg vil prøve å nå ut til flere og få folk til å huske bloggen min, slik at de har lyst til å komme tilbake igjen. Men for å gjøre det trenger jeg hjelp fra dere til hva jeg skal gjøre bedre, hva jeg skal gjøre annerledes og hva som er bra. Vil dere ha et annet design, mer tekst eller mindre tekst, mer bilder eller færre bilder, "tema-innlegg" om mat, trening eller foto osv. Ja, dere tar poenget!

Ikke vær redd for å kommentere og si hva dere mener, det er jo dere som leser! Alt som blir sagt (eller skrevet) kan bidra til at jeg blir bedre og det har jeg virkelig lyst til!

Hva synes du om bildet?

Har du noen tilbakemeldinger om hvordan jeg skal kunne forbedre meg?
sand & salt

Hei og god mandag!

 

 

Igår dro vi til en av de store strendene utenfor Stavanger, og det er jo så fint der! Jeg husker vi besøkte disse strendene av og til da vi var mindre, for å løpe fra bølgene og fly med drager, og det var alltid herlig med den friske vinden som slo inn fra åpent hav. I går var målet mitt å ta bilder, og jeg er ganske fornøyd med resultatet. Her kommer ihvertfall ett av bildene!

 L'amour et la fidelite

Hva synes du om bildet? Vil du se flere?

Har du slike strender hos deg?
VIDEO: France 2013/2014

God søndags morgen!

Her kommer filmen fra året mitt i Frankrike! Det er masse småklipp som er satt sammen og som viser litt av hva jeg har gjort på det siste året. Sånn litt, ihvertfall. Dette er det mest blogg-verdige materialet, jeg har nemlig et tonn av filmer (og bilder) igjen som dere ikke kommer til å få se, haha. I tillegg er dette bare en brøkdel av alle filmene og bildene som vi fem jentene har tatt i løpet av året. Vi har planer om å sette alt sammen til én lang film, men vi får se om det blir noe av. Den blir nok uansett ikke delt på bloggen! 

husk å sette på 720p!

Som sagt har jeg masse filmer igjen, så kanskje jeg lager en film til; Er det en god idé?

Hva synes du om filmen?

Har du gjort noe lignende selv?
unless you tell me

Hei! Nyter dere sommerferien? Jeg driver fortsatt og ordner på rommet, og det går sakte fremover. Spesielt når man finner så mye annet å gjøre samtidig! I går ble jeg sittende og se gjennom filmer fra året i Frankrike, og endte opp med å sitte til klokka to for å redigere dem sammentil en film. Det er jo så utrolig hyggelig og morsomt å se igjennom disse filmene! Vurderer å legge den ut her på bloggen, er dere interessert i å se den?

Ellers har jeg planer om noen bilder jeg skal ta. Jeg må nok utsette det pga av været, men kan ihvertfall si så mye at det har med sjøen å gjøre! Det er så utrolig mye vind idag, det suser rundt hushjørnene som om vi skulle vært i midten av november og store regnerdråper har så vidt begynt å tromme på vindusruten. Det får bli en annen dag!

Sometimes I wonder if you're really the one you say you are. If it's the truth, or if it's all just a big lie. Is this your real story or did you invent it all. I don't know, I'm not sure if I will ever know. Unless you tell me. 

You can tell me.

I won't get mad.

 

Hva synes du om bildet?

Skal jeg legge ut film fra året i Frankrike?

Vil du forresten følge Facebook-siden min? Der legger jeg ut oppdatering hver gang jeg poster et innlegg! Trykk HER.
fri og sånt

God tordagskveld! (Eller, er det torsdag idag?)

Idag har jeg ihvertfall, som vanlig, nytt (nøte?) at jeg har fri! Kroppen og hodet begynner endelig å komme seg på plass etter at jeg kom hjem fra Frankrike. Har dessverre vært mye sliten og sånt, men nå begynner jeg å komme tilbake til meg selv. Det er herlig! Idag startet jeg dagen med green-smoothie og rundstykker, før mamma og jeg gjorde yoga i hagen. Etterpå ble det styrke-trening og det kjenner jeg godt i beina, for å si det sånn. I tillegg har jeg begynt å rydde rommet, før jeg skal pusse det opp litt. Tror det blir veldig fint!

Har forresten en hylle og en skrivepult som jeg vil selge/gi bort. Hvis det er noen som flytter ut til høsten, eller som trenger/vet om noen som trenger dette er det bare å ta kontakt. Det ville jeg satt veldig pris på!

Jeg er vel kanskje ikke helt personen eller bloggeren til å poste "outfit"-innlegg, men jeg må bare vise dere denne fantastisk herlige jakken som mamma kjøpte til meg. Tror jeg kommer til å bo den fremover, den er jo så god. Jeg har en greie for lange jakker og sånn for tiden, legger liksom merke til folk på gaten hvis de går med det, haha. Det er jo så utrolig fint! 
 

Hva synes du om slike lange jakker?

Hva synes du om bildene?

Og, er du interessert i kjøpe/få en hylle og/eller en skrivepult?
shine bright

God morgen alle sammen! Idag våknet jeg litt før syv, noe som for meg ikke er helt unormalt nå om sommeren. Jeg tror jeg er blant de svært få som elsker å stå opp tidlig! Idag var det derimot ikke så herlig å våkne; kroppen skriker nemlig av smerte etter gårsdagens treningsøkt. Det viser idet minste at jeg har trent, og er vel egentlig en "god smerte" hvis man kan si det. Det er ihvertfall utrolig herlig å komme igang med treningen igjen nå, må innrømme at jeg har vært veldig slapt det siste året i Frankrike. Skal prøve å bruke litt tid på det nå i sommer, man får jo så mye energi av å trene!


shine a little brighter for me.

Igår løp jeg ut i solnedgangen for å prøve å fange de siste strålene før de forsvant bak trærne. Fikk tatt en god del bilder, og jeg er fornøyd med en del av dem. Det er så herlig å være fornøyd når man har gjort noe! Jeg lurte forresten på om jeg skulle lage en video med redigeringstips, i forhold til hvordan jeg redigerer farger, lys osv. Er det noen som er interessert i det?

Hva synes du om bildet?

Er du en morgenfugl?
Les mer i arkivet » Mai 2015 » Februar 2015 » Januar 2015


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits