L Y K K EGod morgen! Er du i godt humør? Det er i hvertfall jeg!

Idag (eller i natt) fikk jeg mail fra vertsfamilien og det var så herlig å få vite noe om hvem jeg skal bo hos hver helg det neste året! Det er en eldre dame og hennes nitten år gamle sønn, og de virker supersøte. Åh, gøy!! Skal skrive litt om det senere i dag, for nå har jeg det egentlig ganske travelt med alt jeg skal pakke og forberede. Herregud, jeg drar snart!

Hva synes du om bildet? Liker ikke at hånda ikke viser, men vi overlever vel?

Takk søte Marie, for det finefine innlegget (HER). Glad i deg ♥

#utveksling #frankrike
Smile to the world

Smile 

Kjære Hilde <3

Jeg har kjent deg nå i mange år, og jeg ser på deg som en veldig god venninne. Det er alltid så lett og snakke med deg, både om dagligdagse ting og om alvorlige ting. Jeg føler vi forstår hverandre på en måte, ingen andre gjør. 

Vi finner alltid på noe gøy sammen, og jeg har så mange gode minner!  Vi har kledd oss ut opptil flere ganger, lekt spioner, stiftet MHPE, hatt flotte og lange pikniker på det hemmilige stedet vårt, klatret ved utskikksposten, og gått rundt med tutt på håndballcup. 

Jeg vil bare si at du er helt fantastisk, og jeg setter veldig stor pris på deg! 

Du må ha det kjempekjekt i Frankrike, uten meg. 

Jeg er veldig glad i deg, og jeg kommer til å savne deg masse! 

Klem fra Marie <3 

#utveksling
tjuesyvende i åttende


Selv om det kanskje ikke ser ut som det, brukte jeg ganske lang tid på redigere dette bildet! Ville prøve noe annerledes enn det jeg pleier å gjøre, så det ble mye frem og tilbake! Skal prøve meg på litt flere redigeringer senere, men poster det likevel.

Som sagt har jeg fri denne uka, før reisen neste mandag. Jeg har problemer med å vite hvor jeg skal gjøre av meg, så bruker for det meste tiden på å gjøre veldig lite. Det er faktisk ekstremt herlig, i hvertfall når jeg vet hva som venter meg når jeg kommer til Frankrike. Skole fra åtte til seks, en times obligatorisk lekselesing etter skoletid, mer lekselesing, lekser i helgene, jobbing med fransken. Jeg kommer ikke til å få slappe av på et år! Jeg syns jeg fortjener å gjøre ingen ting akkurat nå, jeg.

Hva synes du om bildet?

Hvordan går det på skolen? Hvilken klasse/linje har du begynt på?
f e r d i g

ferdig

Da var jeg hjemme igjen. Og nå er det for en hel uke. Og denne uka har jeg fri! Merkelig følelse å skulle være hjemme, uten å være syk, når alle andre er på skole. Men jeg klager ikke. Det er bare herlig! Forkurset er nå ferdig, all informasjon er gitt ut, alle ark er underskrevet, og det eneste som mangler er reisen om én uke. Én uke!
Mens jeg har vært i Oslo, har jeg dessverre gjort alt for lite av det jeg liker å gjøre. Jeg har nesten ikke trent ("nesten"-en slenger jeg på fordi jeg trente i går) og jeg har nesten ikke tatt bilder. Og jeg som hadde såå mange planer om fine, urbane bilder. Det ble det visst ingen ting av.

Hva synes du om bildet?

Forresten, hvis noen har flere spørsmål om Frankrike og hele opplegget, er det bare til å spørre. Skal lage et innlegg om det før jeg reiser, hvis det kommer noen spørsmål!

#utveksling #frankrike #fivai
Almost there


Og der var tre uker gått! Herregud, så fort tiden går!

Da var også den tredje uken av forkurset unnagjort, og det er bare én igjen! Dessuten er det bare 16 (!!!!) dager til jeg spent sitter i Paris, sammen med ti andre fantastiske mennesker som har begitt seg ut på akkurat det samme som meg. Jaja, vi har i det minste hverandre. Det er nemlig så utrolig mange fantastisk fine, flotte, hyggelig, søte, morsomme mennesker i min forkurs-klasse! Dessverre blir vi delt opp, så bor "bare" sammen med halvparten av dem.

Tidligere denne uka, torsdag kveld, for å være nøyaktig, møttes (nesten) alle de førti, kommende franske elvene i frognerparken for grilling sammen med "Les Anciens", tidligere norske elever i Frankrike. Snakket med mange hyggelige jenter (og en gutt) som har vært igjennom akkurat det jeg skal begi meg ut på. Snakket spesielt lenge med to jenter som var i samme by, og på samme skole, som jeg skal til. Det var godt å høre noen "førstehåndsberettninger" fra stedet, selv om det ikke bare var solskinnhistorier. Det fikk meg likevel til å kjenne ordentlig på at snart skjer det. Og det er for det meste en god følelse!

Hva synes du om bildet?

Høres det spennende ut?

Merker at jeg skriver super-klisjé spørsmål for tiden. Jaja, you'll survive! 

#utveksling #frankrike
different

Nå er to uker av forkurset unnagjort, og jeg er (liksom) halveis til å være klar for Frankrike. Oh yes!Helgen har jeg tilbrakt hos farmor og farfar, noe som har vært koselig. Godt med et avbrekk fra skole.

Denne helga hadde vi dessuten ikke så mye lekser, så det var også herlig!

Hvordan har du hatt det de siste dagene?

Liit annerledes bilder til meg å være, eller hva? Hva synes du om dem?
excited

Jeg er såå fornøyd! Har endelig fått vertsfamilie, og gleder meg til å ta kontekt med dem! Vet veldig lite, utenom navnet på vertsmor. Skal sende et brev i løpet av uken (hun har ikke email), så håper jeg på å få vite litt mer! Wii, spennende!!

Høres det spennende ut?

Hva synes du om bildet?

#utveksling
deep, blue


look in to the deep, blue ocean

Til nå idag har jeg fått gjort litt lekser, slappet mye av (må jo lade opp til en ny uke) og ikke gjort så mye annet. Woh, spennende!

Som jeg skrev tidligere har jeg en del bilder å dele. Kommer nok til å dele dem i løpet av de neste dagene/ukene!

Hva synes du om bildet?

Hva har du gjort i dag?
semaine

Da var en uke med fransk skolesystem (riktig nok i Norge) gjennomført. Men jeg må inrømme at to timer matte og fem timer fransk (alt på fransk) hver dag midt i sommerferien tar på. Vi har allerede hatt to framføringer, og skal ha prøve og framføring på mandag. Lekser i helgen, wohoo.Dagene har for det meste gått slik: stå opp-frokost-buss-fransk-matte-lunsj-fransk-pause-fransk-buss-lekser-sov-lelser-middag-lekser-sov.

Men det er fint også! Alle folkene er utrolig hyggelige, (skulle bare ønske at alle skulle til samme by!) og jeg merker at jeg forstår mer og mer for hver dag. 

Hva synes du om bildene? 

Høres det gøy ut? 

#utveksling
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits