tankespinn

sometimes i just cry. without knowing why. 

Hei ja. 

Atter en gang gikk det evigheter siden forrige innlegg. Sist gang jeg oppdaterte dere var faktisk i sommerferien. Nå har jeg gått nesten to uker på skole; første gang på norsk videregående, faktisk. Med en helt ny skole, helt ny klasse og helt nye folk var det ganske interessent. Ihvertfall de ti første minuttene. Etterpå var det bare koselig. Folk er jo så utrolig hyggelige, at jeg blir helt glad inni meg. Det har jo blitt en relativt myk start (som for veldig mange) på grunn av streiken. Vi har likevel tre lærere på jobb, så da drar jeg til skolen for å ha både fysikk, matte og kjemi. Dette er jo programfagene jeg skal ha i år (i tillegg til biologi) så er glad for at vi får kommet i gang med dem i det minste. Nå er jeg forøvrig veldig lei av streiken, og er egentlig bare klar for å starte helt på ordentlig. Det faktum at vi kanskje mister en klassetur til Island til våren hvis streiken blir langvarig gjør det ikke noe bedre. Nå synes jeg at folk kan bli enige!

Bildet over her tok jeg forresten i går. Vi har jo hatt så fint vær de siste to-tre dagene, og det er så utrolig herlig. Skyfri himmel, klar høstluft og varmende sol. Bedre blir det vel ikke? Stod ute på svabergene her til solen gikk ned, og en brennende sol som går ned i sjøen er virkelig noe av det fineste jeg vet om!

Nå skal jeg runde av her, kanskje jobbe litt videre magasinet (som har fått inn såå mange fine bidrag!) for det burde begynne å ta form snart. Tenker å sette av i morgen formiddag til å pusle alt sammen, sånn at jeg kommer litt videre! 

Så, god kveld videre, alle sammen, og nyt de fine sensommer-dagene som vi har nå. Om ikke lenge slår vel høststormene inn, ihvertfall her på Vestlandet. Det har jo sin sjarm det også, og når jeg tenker meg om så er høsten egentlig utrolig fin. De fine høstfargene, store jakker og sjerf, kopper med varm te og deilige pledd. Åh, herlig. Men nå snakker jeg meg vekk, jeg har visst litt skrivekløe etter to ukers opphold. Må bare prøve å oppdatere dere litt mer jevnlig!

Hva synes du om bildet?

Er du rammet av streik?
unike oslo

Da jeg var i Oslo forrige uke, bestemte jeg meg for å gå litt rundt på Grünerløkka. Det er et utrolig fint område, med ekstremt mange fine og unike kafeer og butikker. Anbefaler å bevege seg i det område neste gang du er i Oslo, isteden for for Karl Johan som nesten bare består av kjedebutikker. Her er ihvertfall et lite utvalg av steder jeg var innom!

Bondens marked n° 1

Bondens marked n° 2

Godt brød - med koooselig bakgårdscafé! + min drømmebil, haha

Villa Paradiso - suuupergod italiensk mat! Pizzaene er (selvfølgelig) veldig bra - men vil også anbefale kyllingsalaten som er noe av det beste jeg har spist på lenge ♥

Foccaceria - "take-away" versjonen av Villa Paradiso  - med deilig italiensk Foccacia!

 

Hva synes du om Grünerløkka?

 
osloo

Heia!

På mandag dro jeg med fly til Oslo for et spesielt ærend; Nemlig reunion med mine fine nordmenn! Vi kom til Kristin på mandagskvelden, spiste taco-pizza (mmm) og så på filmer fra året i Frankrike. Tirsdag lagde vi tidenes frokost med pannekaker, smoothie og brød fra bakeren. Finnes det noe bedre enn deilig frokost, egentlig? Senere dro vi inn til Oslo og spiste lunsj på Villa Paradiso, en italiensk restaurant midt på Grünerløkka, før vi dro til Frognerparken. Der skulle vi nemlig møte de nye elevene som skal til Fontenay-le-Comte nå til høsten, for å fortelle litt om skolen, byen og svare på alle spørsmål de måtte ha. Utrolig morsomt å se hvor uvitende de er; akkurat sånn som vi var for ett år siden, haha! Uansett jenter, masse lykke til! Dette går så bra ♥


malin, kristin og meii

 

deilig mat 
 

verdens fineste ♥ - kristin, amalie og malin

De to siste dagene har jeg vært på besøk hos farmor og farfar. Vi har spilt et par runder med Settlers - standard spill nå jeg er på besøk, og ellers bare slappet av! Idag morges dro vi på treningssenteret klokka åtte (sporty besteforeldre, hæ?) noe som selvfølgelig var en herlig start på dagen. Ellers har jeg fått servert deilig mat - og kaker! Nå sitter jeg på bussen, på vei inn til Oslo igjen, for å feire bursdagen til Marie og Åshild. Det blir nok utrolig hyggelig! Vi snakkes vel når jeg er hjemme igjen, og da har også skolen igang. Wow, allerede, haha!

 

God helg alle sammen, nyt de alleraller siste dagene av ferien 
à la plage

Og så var jeg her igjen..

Siden sist har jeg vært i Oslo, hatt noen dager alene hjemme og tilbrakt en god del tid sammen med den franske familien jeg ble kjent med. Det ble en rask tur til Oslo; hjalp Marie og Åshild med å flytte, spiste is på en liten kafé og et hadde et rekordraskt besøk på Norwegian Outlet før vi kjørte seks timer hjem igjen, haha. Sammen med den franske familien har jeg blant annet vært på en av Jærstrendene og gått på Preikestolen. Utrolig hyggelig, spesielt når jeg får brukt fransken OG blir invitert til Paris! Hvem takker vel nei til et Paris-besøk? Jeg har også jobbet litt videre med magasinet (les HER), og har klart å samle hele 9 stykker som har lyst til å bidra. Utrolig hyggelig og gøy å se at det gå ihvertfall litt fremover! Ellers har jeg trent litt; prøver å trene annenhver dag nå, så da ble det ut å løpe i dag morges, kombinert med styrketrening. Kjenner jeg er stiv allerede!Her er minstemann i den franske familien, da vi var på stranden. Har sååå mange fine bilder, men jeg tviler dessverre på at jeg får lov til å legge ut dem ut. Dere får nøye dere med dette ene bildet!

Ellers ønsker jeg dere en fin helg, og nyt den siste uken før skolen starter igjen. Det skal ihvertfall jeg! ♥
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits