Loneliness

Hilde, trist
Flowerheart


Spider

Idag hadde læreren i en annen klasse med seg tarantellen sin på skolen. Noen i min klasse ropte ut at det er en stor edderkopp, ekkelt ekkelt. Og jeg trodde selvfølgelig det var en gedigen, vill edderkopp på skolen. Meen, så viste det seg at det bare (bare og bare? Hihi) var en tarantell. Men derfor legger jeg ut et bilde jeg tok nå i kveld av en edderkopp. Og den er vill. Okei, ikke sånn vill. Men vill, ikke tam. Men hvis tarantellen til læreren hadde fått sluppet fri hadde den sikkert stukket av. Men da er den ikke ordentlig tam, men... gleeeem det. Jeg snakker med meg selv igjen. Se på bildet heller, du.

Edderkopp
Fokus på farger

Har tenkt leeenge på at bloggen min er så utrolig fargeløs. Og blogger med fargeløse bilder synes jeg er kjedelig. Hihi. Derfor har jeg "stjålet" 50mm linsatil pappa, og tatt noen bilder som i det minste er litt fargerike. Hva synes du?


De kule strømpene mamma kjøpte til meg, ti sokker, som alle er forskjellige. Niiice!


Hvis du liker fargerike bilder, anbefaler jeg deg forresten å gå innom bloggen til Sofie Sund. Jeg har en del venner på blogg.no, men hun er nok favorittbloggvennen min fortiden.
Grandparents

Farmor og farfar i skogen. Det var veldig mørkt inne i skogen, men så gikk de forbi en sånn liten åpning, og der bare strålte solen inn, og jeg måtte bare ta bilde av det.

 

Kjempeglad i dere!
Bake a cake (fotooppskrift)

 

 Kjempegod kake, ser litt merkelig ut på bildet, blåbæra har smeltet, men kaka blir både søt og frisk. Deilig!

 

Hvis du har problemer med å se hele bildet, trykk på headeren og les fra forsiden.
Early morning


A quiet dayIdag har vært en utrolig herlig dag. Har vært med gode venner, drukket te, og slappet av. Koselig!
Goin' close. Really close!


The sun goes down


J'aime France


Photo; After the rain IIIIISiste bilde i after the rain-serien
Photo; After the rain IIII


Photo; After the rain III


Photo; After the rain II
Old love lettersMy great grandmother's old love letters
Another spiderweb


Photo; After the rain I


Tower of LondonTok dette bildet utenfor Tower of London. Synes du bildet er finest i svarthvitt eller i farge? Svarthvitt er på en måte litt mer stilen, litt sånn gammeldags, men samtidig likte jeg bildet med farge, pga lyset, hvor solen treffer slottet, selv om himmelen er overskyet. Hva synes du?
Trees in London


Soho-marketDemonstration girlDemsontrasjonstog i London
Black and white tree
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits